check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
A termék értékesítése megszűnt.
ID: 491200

Brubeck Comfort Cotton Junior lányoknak ujjatlan fehér 116/122

4 090,00 Ft HÉA-val együtt

Brubeck Comfort Cotton Junior lány ujjatlan felső

Gyártó:

A Comfort Cotton Junior lányoknak készült ujjatlan kötött ruha varrat nélküli technológiával készült, kétrétegű, légáteresztő kötött anyagból. A ruhadarab tökéletesen alkalmazkodik a testhez, és védi a bőrt a kidörzsölődéstől. A maximális kényelem érdekében ügyesen ötvözi a kellemes tapintású pamutot a szintetikus szálakkal. Ez az összetétel segít minimalizálni az izzadás kockázatát. Az alsónemű antiallergén, gyorsan szárad és nem igényel vasalást. Ideális mindennapi használatra egész évben.

A továbbfejlesztett, anatómiai szabás a BRUBECK Air Jet fonallal kombinálva fokozott komfortérzetet biztosít, és tökéletesen alkalmazkodik a testhez, kiemelve a sziluettet. Az alsónemű úgy viselkedik, mint egy második bőr. A puha és finom ruhadarab véd a kidörzsölődés ellen, a nyomásmentes kötött bordákkal ellátott kikészítés pedig segít megszabadulni a legkisebb kényelmetlenségtől is a használat során. A kiváló pamutból és az új, egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező BRUBECK Air Jet fonalból álló összetétel hosszú ideig szárazon és frissen tartja a bőrt, mivel a nedvesség elvezetése a testfelületről még hatékonyabb. Az alsónemű nagyon gyorsan szárad és nem igényel vasalást.

A BRUBECK COMFORT COTTON kollekciója egy testbarát, funkcionális pamut alsónemű, amely a mindennapi tevékenységek ruházatának alapját képezi, védelmet és kényelmet biztosít egész évben.