check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
A termék értékesítése megszűnt.
ID: 490266

Brubeck unisex kerékpáros ujjak piros S/M

4 700,00 Ft HÉA-val együtt

Brubeck unisex kerékpáros ujjak

Gyártó:
Gender:
Férfiak
Méret:
S

Varrat nélküli technológiával készült kerékpáros ujjak, kétrétegű légáteresztő kötéssel. A szorosan illeszkedő kötött anyag és a 3D szerkezet légcsatornákat hoz létre. Védelmet nyújtanak a szél és a csökkentett hőmérséklet ellen. A belső réteg biztosítja, hogy a nedvesség azonnal elszálljon a bőrről, így a bőr még intenzív edzés közben is szárazon marad. A külső réteg a hőszigetelésért és az optimális testmeleg fenntartásáért felelős. A könyök belső oldalán található vékony kötött anyag javítja a szellőzést és megakadályozza a visszatartást. A nyomásmentes varratok biztosítják, hogy az ujj szorosan illeszkedjen a karhoz, és megakadályozzák, hogy a hideg levegő behatoljon a szövet alá. Anatómiai kialakítású bal és jobb ujjak. Ajánlott kerékpározáshoz hidegebb napokon vagy időjárás-változtatáskor egy rövid ujjú kerékpáros trikóval kiegészített öltözék kiegészítéseként.

Az innovatív 3D PRO mezek pontosan azt jelentik, amire a futás, a kerékpározás vagy a motorozás szerelmeseinek szüksége van. Az ultrakönnyű és vékony termékek teljes mozgásszabadságot és megfelelő hőszabályozást biztosítanak intenzív futás vagy más, magas hőmérsékleten végzett tevékenység során.

A háromdimenziós hálós szerkezet további légcsatornákat biztosít a bőr és a mez közötti térben. Ez lehetővé teszi, hogy a test természetes hője által felmelegített levegő összegyűljön a bőrfelület és a 3DPRO mez között, és megakadályozza, hogy a hőmérséklet a bőrön csökkenjen. A hipotermia elleni hatékony védelem például felgyorsíthatja az intenzívebb tevékenység előtti bemelegítést.