check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 9669

Castrol DOT4 0.25l palack fékfolyadék - 8586

18 820,00 Ft HÉA-val együtt

Castrol DOT4 0.25l palack fékfolyadék

Gyártó:
Gyártói kód:
8586
Garancia:
12
Általános leírás
  • Oldalállvány az olasz Buzetti minőségi gyártótól.A Buzetti a tanúsított európai gyártási kritériumoknak megfelelően, első osztályú anyagokból gyárt.A kopott illesztések és visszatérő rugók, valamint a festék lepattanása nem jelent problémát a Buzetti esetében.

Minőségi osztály: meghaladja a DOT 3 / DOT 4 minőséget

Szintetikus fékfolyadék motorkerékpárokhoz.
A Castrol Motorcycle Brake Fluid egy teljes mértékben szintetikus fékfolyadék, magas tulajdonságokkal. Két- és négyütemű motorkerékpárok és robogók nagy, hosszan tartó terheléséhez tervezték. Ez a folyadék kivételesen magas forrásponttal rendelkezik, megfelel a DOT 4 szabványnak, és ideális termék a hagyományos és nagy igénybevételű motorkerékpár-fékrendszerekhez.

A Motorcyckle Brake Fluidot gondosan úgy terveztük, hogy az elvárt átlagon felüli védelmet nyújtson a fékrendszer minden alkatrésze és tömítése számára, így garantált a hosszú és biztonságos működés.

A Castrol Motorcyckle Brake Fluid a robogók és motorkerékpárok minden kategóriájához ajánlott, és megfelel a legtöbb motorkerékpár-gyártó követelményeinek.
Figyelem: Ez a termék nem alkalmas a Harley-Davidson motorkerékpárokhoz, amelyekhez csak DOT 5 szilikon bázisú folyadékot ajánlanak.

Előnyei és előnyei:
- Nagyfokú ellenállást biztosít a gőzpárák kialakulásával szemben
- A hagyományos termékekhez képest növeli a fékezés biztonságát
- A fékrendszer hosszú élettartama alatt véd a korrózió és a kopás ellen.

Megfelelő

Ez a termék 1 motorkerékpárhoz alkalmas.

Lásd Fékfolyadékok

Lásd még →