check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Termékkeresés

Hogyan találok meg egy adott terméket a webáruházban?Webáruházunkban háromféleképpen kereshet termékeket. Ismerje meg mindegyiket, és döntse el, melyik a legkényelmesebb az Ön számára.
Keresés motorkerékpár-modell szerint - ha egy adott motorkerékpárhoz keres alkatrészeket és tartozékokat, ez a módszer a keresési eredményeket a megadott motorkerékpár-modellhez illeszkedő termékekre szűkíti le. A motorkerékpár-modell szerinti kereső használata jelentősen csökkenti a megfelelő alkatrészek és tartozékok megtalálásához szükséges időt.

Szöveges keresés - a legjobb keresési módszer, ha ismeri a termék pontos nevét vagy kódját. Ez akkor is hasznos, ha egy adott gyártó termékeit keresi.

Keresés kategória szerint - használja ezt a lehetőséget, ha egy adott kategórián belül szeretne böngészni kínálatunkban, összehasonlítani a termékeket, vagy tájékozódni az Önt érdeklő termékek árairól és különböző változatairól.
Lásd "Hogyan keressünk termékeket egy webáruházban?" című útmutatónkat. Nyissa meg a Nyissa meg a "Lépésről lépésre útmutató" című fejezetet, és ismerje meg alaposan az egyes keresési módszereket.
Hogyan találok alkatrészeket vagy tartozékokat a motorkerékpáromhoz?

A motorkerékpárjához szükséges alkatrészek és tartozékok keresése csak néhány pillanatot vesz igénybe. Nézze meg a bemutatót, és tudja meg, hogyan juthat hozzá a motorkerékpár alkatrészek és tartozékok széles választékához mindössze néhány lépésben.
Tekintse meg a "Hogyan keressünk termékeket egy webáruházban?" című útmutatónkat. "Lépésről-lépésre útmutató", és ismerje meg alaposan az egyes keresési módszereket.
Hogyan használjam a szöveges keresőt?


A szöveges keresőt a webáruház felső részén találja (közvetlenül a logónk mellett). Írja be a keresett kifejezést - ez lehet a termék pontos neve (pl. NGK LMAR8L), a termékcsoport általános neve a gyártó nevével (pl. NGK gyújtógyertya), a termékcsoport általános neve (pl. gyújtógyertya) vagy a termékcsoport általános neve a motorkerékpár nevével (pl. Yamaha XT gyújtógyertya 600) - kattintson az Enter/Keresés gombra, és a keresési eredmények között böngészve találja meg a legjobb termékeket!
A szöveges keresőbe beírhatja a termék azonosítóját vagy bármilyen kifejezést is (különösen hasznos, ha nem tudja pontosan, hogy hívják a keresett terméket).
Tekintse meg "Hogyan keressek termékeket egy webáruházban?" című útmutatónkat. "Lépésről-lépésre útmutató", és ismerje meg alaposan az egyes keresési módszereket.
Hol találom a termék azonosítóját?
A termékazonosító egy egyedi szám, amelyet a kínálatunkban található termékekhez rendelünk. Ezt a termékkép miniatűr verziója alatt (lásd a grafikát) vagy a weboldal URL-címében találja.