Menü

Termék keresés

Hogyan találok meg egy adott terméket az online áruházban?
Online áruházunkban háromféleképpen kereshet termékeket. Ismerje meg mindegyiket, és döntse el, melyik a legkényelmesebb az Ön számára.
Keresés motorkerékpár-modell szerint - ha egy adott motorkerékpárhoz keres alkatrészeket és tartozékokat, ez a módszer a keresési eredményeket a megadott motorkerékpár-modellhez illeszkedő termékekre szűkíti le. A motorkerékpár-modell szerinti kereső használata jelentősen csökkenti a megfelelő alkatrészek és tartozékok megtalálásához szükséges időt.

Szöveges keresés - a legjobb keresési módszer, ha ismeri a termék pontos nevét vagy kódját. Ez akkor is hasznos, ha egy adott gyártó termékeit keresi.

Keresés kategória szerint - használja ezt a lehetőséget, ha egy adott kategórián belül szeretne böngészni kínálatunkban, összehasonlítani a termékeket, vagy tájékozódni az árakról és a különböző változatokról az Önt érdeklő termékekről.
Lásd "Hogyan keressünk termékeket egy webáruházban?" című útmutatónkat. "Lépésről lépésre útmutató" című fejezetet, és ismerje meg alaposan az egyes keresési módszereket.
Hogyan találok alkatrészeket vagy tartozékokat a motorkerékpáromhoz?

A motorkerékpárjához szükséges alkatrészek és tartozékok keresése csak néhány pillanatot vesz igénybe. Nézze meg a bemutatót, és tudja meg, hogyan juthat hozzá a motorkerékpár alkatrészek és tartozékok széles választékához mindössze néhány lépésben.
Tekintse meg a "Hogyan keressünk termékeket egy webáruházban?" című útmutatónkat. "Lépésről-lépésre útmutató", és ismerje meg alaposan az egyes keresési módszereket.
Hogyan használom a szöveges keresőt?

A szöveges keresőt az online áruház tetején találja (közvetlenül a logónk mellett). Írja be a keresett kifejezést - ez lehet a termék pontos neve (pl. NGK LMAR8L), a termékcsoport általános neve a gyártó nevével (pl. NGK gyújtógyertya), a termékcsoport általános neve (pl. gyújtógyertya) vagy a termékcsoport általános neve a motorkerékpár nevével (pl. Yamaha XT gyújtógyertya 600) - kattintson az Enter/Keresés gombra, és a keresési eredmények között böngészve találja meg a legjobb termékeket!
A szöveges keresőbe beírhatja a termék azonosítóját vagy bármilyen kifejezést is (különösen hasznos, ha nem tudja pontosan, hogy hívják a keresett terméket).
Tekintse meg "Hogyan keressek termékeket egy webáruházban?" című útmutatónkat. "Lépésről-lépésre útmutató", és ismerje meg alaposan az egyes keresési módszereket.
Hol találom a termék azonosítóját?
A termékazonosító egy egyedi szám, amelyet a kínálatunkban található termékekhez rendelünk. Ezt a termékkép miniatűrképe alatt (lásd a grafikát) vagy a weboldal URL-címében találja.