check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
A termék értékesítése megszűnt.
ID: 491271

Hosszú ujjú női póló Brubeck Comfort Wool fekete S

14 840,00 Ft HÉA-val együtt

Női hosszú ujjú Brubeck Comfort gyapjú póló

Gyártó:
Méret:
S

A COMFORT WOOL női hosszú ujjú póló kiváló minőségű mindennapi fehérnemű aktív és egyedi vásárlók számára. A külső réteghez puha, nagyon vékony és finom 100%-os merinó juhgyapjút használnak. A gyapjú nagyfokú rugalmasságának köszönhetően az alsónemű nem gyűrődik és nem nyomódik ki. Tökéletesen alkalmazkodik a testhez, nagy szabadságot ad a további ruharétegek kiválasztásában. A természetes szálak poliamidszálakkal való kombinációja és a kétrétegű, varrás nélküli szerkezet alkalmazása lehetővé tette a kivételes hőszabályozó tulajdonságok elérését, a maximális kényelem fenntartása mellett. Az alsónemű hatékonyan segít fenntartani az állandó testhőmérsékletet, megvédve a testet a hipotermiától és a túlmelegedéstől. A termék dermatológiailag tesztelt - nem irritál és nem okoz allergiát.

A természetes gyapjúszálak poliamidszálakkal való kombinációja és a kétrétegű, varrás nélküli szerkezet alkalmazása kivételes hőszabályozó tulajdonságokat és maximális kényelmet eredményezett. A termék gyorsabb nedvességfelvételt biztosít, jelentősen növeli a hőkomfortot és hatékonyan segít fenntartani az állandó testhőmérsékletet. Megvédi a testet a túlhűléstől és a túlmelegedéstől. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt - nem irritál és nem okoz allergiát, allergiások számára is alkalmas. A merinógyapjú további egészségfejlesztő tulajdonságokkal rendelkezik: szálainak mikromasszázsa segíti a sejtek vérellátását, ami javítja a keringést, a pozitív ionok semlegesítése pedig jótékony és nyugtató hatással van az idegrendszerre. A high-tech termék a legapróbb részletek minőségére is odafigyelve készült, köszönhetően annak, hogy 100%-ban az Európai Unióban gyártották.

A BRUBECK COMFORT WOOL kollekciója egy testbarát gyapjú alsónemű, amely a mindennapi tevékenységekhez szükséges ruházat alapja. Egész évben védelmet és kényelmet biztosít, a legjobb alapanyagot használva, amelyet maga a természet teremtett - az ausztrál merinó gyapjút.