Menü

Biztonságosan vásárol

Biztonságosan vásárol

 

Küldetésünk, hogy minden vásárlónak a legmagasabb szintű biztonságot nyújtsuk, és garantáljuk a vásárlással kapcsolatos elégedettséget. Folyamatosan dolgozunk az online áruház biztonságán, amit számos tanúsítvány és minőségi védjegy igazol. Tudja meg, miért érdemes minket választani.

 

Trusted Shops — a Trusted Shops minőségi jellel rendelkezünk, amelyet csak olyan online áruházak kapnak, amelyek megfelelnek az ügyfélszolgálat magas színvonalának. Az audit során a Trusted Shops csapatának szakemberei több mint 100 különböző kritériumot ellenőriznek, amelyek az internetes vásárlásra vonatkozó nemzeti és európai előírásokon alapulnak, és figyelembe veszik az elektronikus kereskedelmet szabályozó hatóságok aktuális rendelkezéseit. A Trusted Shops minőségi pecséttel rendelkező üzletek pénzvisszafizetési garanciával rendelkeznek arra az esetre, ha a szerződéstől való elállást követően nem szállítanak vagy nem adnak vissza pénzt.

 

Rzetelna Firma tanúsítvány — a lengyel Rzetelna Firma tanúsítványt olyan cégeknek ítélik oda, amelyek megfelelnek az Etikai Kódex követelményeinek üzleti tevékenységük becsületessége, megbízhatósága és megbízhatósága tekintetében.

 

SSL tanúsítvány — Az Ön adatait a részünkre történő továbbítás során teljes mértékben titkosítjuk, így az illetéktelen személyektől bizalmasan kezeljük. Így adatai biztonságban vannak.

 

Áru visszaküldése indoklás nélkül — betartjuk a lengyel törvények előírásait, így Önnek mindig van 15 napja a küldemény kézhezvételétől számítva az áru visszaküldésére.

 

A cég stabilitása— 2009 óta folyamatosan jelen vagyunk a piacon. Csapatunk több mint 100 szakemberből áll, különböző területekről, akik számára a motorkerékpár a legnagyobb szenvedély.

 

Személyes adatok védelme— betartjuk a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályokat a lengyel jog követelményeivel összhangban. Adatai biztonságban vannak nálunk.

 

A küldemény nyomon követése bármikor— a csomag feladása után megkapja a fuvarlevél számát és annak az oldalnak a címét, ahol nyomon követheti küldeménye állapotát.