Menü

Díjak és bizonyítványok

Nagrody i certyfikaty

 

Folyamatosan fejlesztjük, fejlesztjük webáruházunkat, amire vásárlóink ​​is felfigyelnek. Évek óta kapunk díjakat és kitüntetéseket az online áruházak legnagyobb rangsorában.

 

Első helyezés a „Motorizáció” kategóriában az Opineo ranglistáján— 2018-ban és 2022-ben a „Motorizálás” kategóriában első helyezést értünk el az Opineo által szervezett rangos Internetes Áruházak Rangsorában, nem csak más motorboltokkal nyertünk versenyben, hanem az online autóalkatrész- és gumiboltok között is.

 

Díj a „Legjobb online boltok” kategóriában az Opineo rangsorban— 2021-ben a „Legjobb online boltok” kategóriában díjaztuk az Opineo által szervezett rangos Internet Stores 2021 rangsort. A díjat nemcsak motor- és autóboltokkal, hanem más iparágak webáruházaival is versenyben vehettük át.

 

Második helyezés a „Motorizálás” kategóriában az Opineo rangsorban— 2016-ban a „Motorizálás” kategóriában a második helyet szereztük meg az Opineo cég által szervezett Internetes áruházak rangos rangsorában. A díjat nemcsak más motorboltokkal, hanem autóalkatrészek és gumiabroncsok beszállítóival is versenyben vehettük át.