Menü

Rólunk

RólunkA történelmi kétkerekű motorkerékpárok kedvelőinek, motoros turistáknak és felfedezőknek, a gyors vezetés, de a sáros utak amatőreinek is várjuk. Azért vagyunk itt, hogy motortípustól függetlenül mindenki egy helyen megtaláljon mindent, amire szüksége van. Valaha kalandozásunkat motorokkal kezdtük, így tudjuk, milyen nehezek lehetnek az első lépések a motor megfelelő alkatrészeinek, kiegészítőinek, sisakjának vagy ruházatának kiválasztásakor. Vannak versenyeken eredményes endurósok, gyors motorozás szerelmesei, utazók, de olyanok is, akik hosszú estéket töltenek a garázsban. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy megosszuk Önnel tudásunkat és tapasztalatainkat.Hogyan kezdődött az egész?Egy kis tetőtéri szobával kezdtük a családi házat. Akkoriban az üzlet alapítója még középiskolás volt, és a Gmoto kínálata néhány veterán motorkerékpár-modell alkatrészeire korlátozódott. A céget 2009-ben jegyezték be, de fordulat csak 2013-ban következett be, amikor az üzlet alapítója összefogott bátyjával, akinek köszönhetjük az üzlet automatizálását.Jelenleg közel 2 000 000 termékünk van több mint 335 motorkerékpár márkához, csapatunk pedig több mint 100 szakemberből áll. A Gmoto központja nem csak egy modern raktár, aminek köszönhetően gyorsan teljesíteni tudjuk a rendeléseket, hanem egy helyhez kötött motorbolt és motorrajongókkal teli irodák is.Miért mi?

 

Sok minden változott 2009 óta, de értékeink változatlanok. Még mindig emlékszünk arra, hogy mi motivált minket a Gmoto megalkotásában, és mindig nagyra értékeljük. Fedezze fel előnyeinket.Gyors szállítás

 

Minden megrendelés – értékétől függetlenül – egyformán fontos számunkra, ezért a legjobb beszállítókkal – DPD és InPost – dolgozunk együtt. Közösen gyorsan kiszállítjuk a csomagokat Magyarország minden szegletébe.

 

Elégedettség a vásárlással

 

Mindig vásárlónk vagy – a megrendelés kézhezvétele után is, így ha kiderül, hogy a megvásárolt termék „nem ugyanaz”, az űrlap segítségével gyorsan, ingyenesen visszaküldheti vagy kicserélheti az árut. Számunkra fontos, hogy elégedett legyen vásárlásával, így számíthat ránk!

 

Ajánlatunk

 

Közel 2 000 000 terméket kínálunk. Ez azt jelenti, hogy itt nem csak a motorkerékpárja javításához és szervizeléséhez szükséges alkatrészeket és tartozékokat talál, hanem mindent saját magának – a sisak, a ruházat, a cipők és a szerszámok csak a kezdet! Minden nap bővítjük termékeinkkel és új márkákkal bővítjük a választékot. Ennek köszönhetően nem kell több üzletben vásárolnia, és így spórolnia kell a szállítási költségen.

 

Szakértői tanács

 

Akár új akkumulátorra van szüksége, akár a tökéletes kabátot szeretné kiválasztani a közelgő kalandokhoz, akár az első enduró versenyen vesz részt, és nem tudja, hol kezdje a felkészülést, mi megtaláljuk! Több mint 100 szakember várja kérdéseit, és készen áll az Ön számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásár.