Menü

Motoros szán

Szeret vadulni a hóban? Mi is! Összeállítottunk egy olyan alkatrész-, ruházat- és tartozékválasztékot, amely biztosítja, hogy semmilyen körülmény nem jelent kihívást az Ön számára.

A legnépszerűbb termékek

Szeret motoros szánnal vadulni? Ne feledkezzen meg a biztonságról! A motoros szán sisak megvédi a fejét esés vagy a természettel való ütközés esetén, és kényelmesebbé teszi a motorozást is. A védőgallérral és a párolgást csökkentő speciális szélvédővel felszerelt modellek mindenképpen elengedhetetlenek, ha kedvezőtlen időjárási viszonyok között motorozik. Tekintse meg motoros szán bukósisak kínálatunkat (többek között a Leatt, a Fox és az Airoh márka héjait is megtalálhatja nálunk), válassza ki kedvenc modelljét, és engedje át magát a fehér őrületnek!

Téli ruházat

A motoros szánhoz készült téli ruházat átírja a motorozás élményét. A speciálisan tervezett kabátok, nadrágok és téli ruhák növelik a hőkomfortot, és csökkentik a hó vagy eső bejutását a ruházat belső rétegeibe. A modern membránok, a meghosszabbított ujjak, a húzózsinórok és a levehető szigetelések még a legalacsonyabb hőmérsékleten is jól működnek. Tekintse meg motoros szánhoz ideális téli ruházati termékeinket, és vaduljon a hóban olyan kényelemben, mint még soha!

Motoros szemüveg

A motorosszán szemüveg megfelelő szemvédelmet, jó láthatóságot és megfelelő hőkomfortot biztosít. Elvégre senkinek sincs kedve hunyorogni, aki szeret a hóban vadulni, miközben gyönyörű természeti környezetben motorozik. Kínálatunkban többek között a Leatt, a Just1, a Leoshi, a Progrip és a Thor motoros szán szemüvegeit találja. Egyszóval az ilyen típusú kiegészítők gyártóinak legjavát. Válassza ki kedvenc modelljét, indítsa be a motoros szánját és induljon el kedvenc útvonalára!

Protektorok

A motoros szán protektorok a legegyszerűbb módja annak, hogy sérülés nélkül megússzon bármilyen esést a hóban. A könyök, a nyak, a térd, a mellkas, a hát vagy a farokcsont csak néhány azon testrészek közül, amelyek hálásak lesznek a minőségi protektorokba való befektetésért. Összeállítottuk Önnek a hószánprotektorok széles választékát a legjobb gyártóktól. A Leatt, a Pod, a Progrip, a Polisport és a Thor csak a kezdet. Állítson össze egy védőfelszerelés-készletet, válasszon egy olyan helyet, ahol a legjobb a hó, és engedje át magát a fehér őrületnek!

Hátizsákok

Egy hószánhátizsák mindenképpen szükséges, ha hosszú túrára indul, vagy néhány órát szeretne szórakozni a hóban. Beleteheti a tartalék kesztyűket, egy termosz meleg teát, rágcsálnivalókat és egy sor alapvető szerszámot - vagyis olyan dolgokat, amelyeknek mindig kéznél kell lenniük hószánozás közben. Kínálatunkban többek között a Thor, az Oxford, a Rebelhorn, a Shad és az SW-Motech hómotoros hátizsákjai szerepelnek. Válassza ki a legjobb hátizsákot, és vágjon neki az útnak. Reméljük, sokáig emlékezni fog rá!

Tartozékok

A motoros szán tartozékok lehetővé teszik, hogy növelje mind a motorozás kényelmét (beleértve a kézvédőket és a kézmelegítőket/kormányokat, az ülés melegítő szőnyegeit, a védőüvegeket és az utasfogantyúkat), mind pedig a gép tárolását a nyári állásidő alatt (beleértve a motoros szánfedeleket). Ha hosszabb útra indul, vagy olyan dolgokat szeret magával vinni, amelyek nem feltétlenül férnek el egy hátizsákban, érdemes felszerelni a motoros szánját vízálló táskákkal és egyéb csomagtartó kiegészítőkkel is. Tekintse meg motoros szán tartozékaink kínálatát, és induljon a kaland!

Termoaktív alsónemű

"Ha kedvezőtlen időjárási viszonyok között motorozik, minden egyes ruharéteg fontos szerepet játszik. Az alacsony hőmérséklet, az erős havazás és a viharos szél csak néhány jelenség, amellyel a motoros szánon ülve szembesülhet. A termo alsónemű biztosítja a kellemes hőérzetet, szabályozza a testhőmérsékletét és hatékonyan elvezeti az izzadságot, ami kényelmes motorozási élményt jelent. Ráadásul a varrásmentes kialakítás és a modern anyagok minimálisra csökkentik a kidörzsölődés és a kellemetlen szagok kialakulásának kockázatát. Tekintse meg a neves gyártók (többek között az Adrenaline, a Brubeck, az RL és a Leoshi) hószánozáshoz alkalmas termo alsóneműinek kínálatát, és nézzen szembe a téllel!

Alkatrészek

Dinamikus gyorsulás, végsebesség és éles kanyarodás. Ha ezt szereti a motoros szánon, akkor azt kifogástalan műszaki állapotban kell tartania. Az alkatrészek széles választékát (beleértve a lánctalpakat, az olajszűrőket, az indítómotorokat, a forgattyús tengelyeket és az elektromos alkatrészeket) készítettük össze, hogy gépének bármilyen javítását és szervizelését elvégezhesse. Nézze meg, mit tartogatunk az Ön számára, állítsa össze megrendelését, és induljon el kedvenc útvonalára. Az adrenalin már ott várja!