check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 433204

Muc-Off tisztítókefe készlet 5 db. - 206

17 100,00 Ft HÉA-val együtt

5 darabos kefekészlet

Gyártó:
Gyártói kód:
206
Általános leírás
  • Öt Muc-Off® kefét tartalmaz egy praktikus tárolótáskában
  • Puha súrolókefe szinterezett sörtékkel, amelyet a vázak és alkatrészek tisztítására terveztek, miközben ápolja a finom felületeket; tartós, ütésálló fogantyúval rendelkezik, amely szélsőséges körülmények között sem csúszik el, túlméretezett fejjel a nagy területek gyors tisztításához és gumírozott ütközési zónákkal a maximális védelem érdekében.
  • A Detail Brush kefe ideális a fogaskerekek, kerékagyak és más szűk területek kemény szennyeződésének eltávolítására. Az új kefekialakítás tartós, ütésálló nyéllel rendelkezik, amely szélsőséges körülmények között sem csúszik el, tartós nejlon sörtékkel és gumírozott ütközési zónákkal a kényes felületek maximális védelme érdekében.
  • A karmos kefe három kefefejű, tartós nejlon sörtékkel és integrált sárkaparóval rendelkezik; ideális láncokhoz és lánckerekekhez.
  • A kerék- és alkatrésztisztító kefe speciálisan a felnik és küllők könnyű tisztításához van kialakítva; strapabíró, ütésálló fogantyúval rendelkezik, amely szélsőséges körülmények között sem csúszik el, tartós nejlon sörtékkel és gumírozott ütközési zónákkal az érzékeny felületek maximális védelme érdekében.
  • A kétoldalas kefe ideális a küllők, tárcsák és lengéscsillapítók nehezen eltávolítható szennyeződéseinek eléréséhez; tartós, ütésálló fogantyúval rendelkezik, amely szélsőséges körülmények között sem csúszik el, és tartós nejlon sörtékkel; a kettős kefefej cserélhető és beállítható, hogy a legszűkebb területeket is elérje.
  • A gyártó szerint: Az összes kefe teljesítményének megőrzése érdekében kerülje a forró vízzel és forró alkatrészeken való használatot; ajánlott meleg vizet használni, és használat előtt megvárni, amíg minden forró alkatrész lehűl.