check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
A termék értékesítése megszűnt.
ID: 489201

Női ujjatlan póló Brubeck Comfort Wool hús színű S

8 040,00 Ft HÉA-val együtt

Női ujjatlan póló Brubeck Comfort Wool Brubeck Comfort Wool

Gyártó:
Méret:
S

A női felsők mindig divatosak, sokoldalúságuk és sok stílushoz való illeszkedésük miatt. A női pántnélküli póló merinógyapjúból biztosítja a kényelmet minden helyzetben, függetlenül a nap tempójától. Fontos üzleti megbeszélés előtt áll, és szeretné magabiztosan érezni magát? Vagy jól és vonzóan szeretne kinézni egy esti randevún? A Comfort Wool kollekcióból ajánljuk Önnek ujjatlan merinó pólónkat, amely megfelel az Ön kényelmi és funkcionális igényeinek.

A merinógyapjú természetes tulajdonságai, amelyeket az egész világon nagyra értékelnek, a puhaság és a lágyság, valamint a hőszabályozás. A merinógyapjú szála háromszor vékonyabb, mint az emberi haj, és a bőrrel érintkezve meghajlik, így a merinó nem karcol vagy mar. Nem veszi át a kellemetlen szagokat. A női merinó sztreccs póló funkcionális szálak és gyapjú kombinációjából készül, így egy kétrétegű szerkezetű kötött anyagot kapunk. Ennek eredményeként a tevékenység vagy stresszhelyzet során keletkező nedvesség hatékonyan elszállítja a bőrtől a felszínre, így frissen és szárazon érezheted magad. A varrásmentes kialakítás megakadályozza a kidörzsölődést és az irritációt, bármilyen tevékenységről legyen is szó. A póló rugalmas, és alkalmazkodik a sziluetted alakjához, kiemelve nőiességedet.

A merinó pánt nélküli póló a Brubeck-től, illeszkedni fog a stílusodhoz. Ideális alkalmi, fiatalos vagy sportos stílusokhoz. A póló fehér, fekete, krémszínű és árnyalatú színekben kapható. A klasszikus színek hatalmas választékot nyújtanak. A Comfort Wool kollekcióban gyapjúból készült személyes alsóneműket és női hosszú ujjú ingeket is talál a hűvösebb napokra.