Menü

Robogó - Moped

Most ismerkedik a motorokkal? Minden nap ingázik a munkahelyére vagy az egyetemre? Itt mindent megtalál, amire minden robogó vagy moped tulajdonosának szüksége van!

A legnépszerűbb termékek

Lássuk be: a robogóval vagy mopeddel való közlekedés egy hagyományos cipőben nem a legfelelősségteljesebb dolgok közé tartozik, amit egy motorkerékpárt vezetve tehetünk. A kisméretű kétkerekűekre tervezett motoros csizmák nemcsak biztonságban tartják a lábat, de kényelmesek és jól is néznek ki! Választhat motoros tornacipőt, rövid szárú sportcipőt vagy military hangulatú bakancsot. Bármelyik motoros csizma mellett is dönte, biztos lehet benne, hogy jó befektetés a biztonságba, a kényelembe és a stílusba!

A motoros ruházat a legegyszerűbb módja annak, hogy növelje a kényelmet és a biztonságot robogó vagy moped vezetése közben. Több száz bőr és textil motoros dzseki, nadrág és ing közül választhat, így olyan egyedi megjelenést hozhat létre, amelyet minden nap mosolyogva viselhet majd! A munkába vagy iskolába való ingázás során értékelni fogod a vízálló membránokat, a tartós protektorokat és a stílusjegyeket, amelyekkel igazi motorosnak érezheti magát. Nézze meg robogóhoz és mopedhez készült motoros ruházati termékeinket, és felejtse el, hogy hétköznapi ruhában motorozik!

Hátizsákok

A robogóhoz vagy mopedhez való motoros hátizsák olyan kiegészítő, amely megkönnyíti a városi életet és a rövid távú utazásokat. Ebben tárolhatja laptopját, iratait, fényképezőgépét, a városon kívüli napra szánt dolgokat, a napi bevásárlást és minden mást, amit minden nap magával visz kétkerekűjén. A motoros hátizsák egyben befektetés is az egyedi stílusba. Azzal, hogy ezzel jelenik meg a munkahelyén vagy az iskolában, jelzi, hogy a motorozás a szenvedélye. Válasszon egyet a motoros hátizsákok közül robogójához vagy a mopedéhez, és induljon el meghódítani a várost!

Pótalkatrészek

A robogók és a mopedek messze a leggyakrabban használt kétkerekűek a magyar utakon. Ez nem meglepő: keveset fogyasztanak, könnyű velük közlekedni, és javításuk és szervizelésük nem emészti fel a fizetés oroszlánrészét. A robogókhoz és mopedekhez készült motoralkatrészek, amelyeket a Gmoto-nál talál, garanciát jelentenek arra, hogy a napi munkába járás és a hétvégi kirándulások a városból nem jelentenek automatikusan váratlan meghibásodásokat, amelyek keresztbehúzzák a terveit. Mi több, kínálatunkban talál olyan tuningalkatrészeket, amelyekkel növelheti robogója vagy mopedje teljesítményét.

Gumiabroncsok

A gumiabroncs a robogó/moped egyetlen olyan része, amely közvetlenül érintkezik az úttal. Ezért olyan fontos, hogy a motorkerékpár gumiabroncsai kifogástalan állapotban legyenek. Bármilyen gyors is a robogója vagy mopedje, nem szabad megfeledkeznie a rendszeres cseréről és a megfelelő kezelésről a téliesítés során (a hosszú állás során deformációk keletkezhetnek). A robogóra/mopedre való minőségi motorkerékpár gumiabroncs megfelelő tapadást, rövid fékutat és megfelelő nedves tapadást biztosít. Tekintse meg robogókhoz és mopedekhez készült motoros gumiabroncsainkat, és gondoskodjon biztonságáról az utakon!

Tartozékok

A robogókhoz és mopedekhez készült motorkerékpár-kiegészítőkkel egyszerűen kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti a motorozást. A telefon- vagy navigációs készülék tartó, a kormánypárnák, a fűtött markolatok és üléshuzatok, valamint a lopásgátlók csak a kezdetét képezik a gépére felszerelhető tartozékok listájának. Igazítsa robogóját vagy mopedjét a napi ingázáshoz és a hétvégi, városon kívüli kirándulásokhoz, és vágjon neki az útnak!

Szerelőtermékek

A robogók és a mopedek, csakúgy, mint a nagyobb motorkerékpárok, rendszeres szervizelést és javítást igényelnek. Megfelelően felszerelt műhely nélkül nem fogja tudni kicserélni a motorolajat vagy kicserélni egy kiégett izzót, nem is beszélve a motor, a fékek vagy a felfüggesztés szétszerelésével járó nagyobb javításokról. Jó ötlet, ha van kéznél egy alapszerszámkészlet (összeállíthatja saját maga, vagy választhat az üzletünkben kapható kész szerszámkészletek közül), hogy robogóját vagy mopedjét mind a téli időszakban, mind az utazások vagy a mindennapi használat során jó állapotban tartsa.

Lifestyle - Casual - Hétköznapi viselet

Szeretné minden nap megmutatni motoros tudását? Nincs is jobb módja, mint a mindennapi motoros ruházat! Itt többek között motoros motívummal ellátott pólókat, pulóvereket, pólókat és sapkákat talál a motorozás világának legjobb márkáitól. Olyan gyártók több száz terméke közül választhat, mint a Fox, a Diverse, a Davca, a Broger és a VR46. Válassza ki kedvenc pólóját, állítson össze motoros outfiteket, és nyűgözzön le mindenkit, bárhová is megy!

Általános termékek

Alkatrészeket keres robogója vagy mopedje javításához? Vagy szeretné növelni ötven köbcentisének teljesítményét, élvezni a jobb gyorsulást és a nagyobb végsebességet? A Gmoto-nál mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy mosolyogva használhassa kétkerekűjét. Tekintse meg a motorkerékpár-alkatrészek, kiegészítők és vegyszerek széles választékát a legkisebb kétkerekűekhez és robogókhoz.

A robogóhoz vagy mopedhez készült motoros sisaknak ugyanazoknak a követelményeknek kell megfelelnie, mint egy teljes értékű motoros bukósisaknak. A biztonság és a kényelem alapvető fontosságú, függetlenül a tulajdonában lévő gép kapacitásától vagy teljesítményétől. Ne feledje, hogy ne becsülje alá a biztonságát, amikor munkába vagy iskolába igyekszik. Erre a kérdésre érdemes odafigyelni, még akkor is, ha a célállomás közel van. Városban és rövidebb távokon a nyitott és a felhajtható sisakok jól működnek, mivel a nyitott kialakításnak (vagy az felhajtható rész felhajtásának) köszönhetően kiváló szellőzést és kényelmet biztosítanak.

Ki mondta, hogy nem lehet robogóval vagy mopeddel utazni? Ismerünk olyan embereket, akik ötvenévesen is körbeutazták a világot, így semmi sem akadályozhatja meg Önt abban, hogy Ön is megtehesse ugyanezt! Célszerű jól felkészülni egy ilyen vállalkozásra, és felszerelni a motorkerékpárt motoros táskákkal, hogy minden felszerelést biztonságosan és kényelmesen magával vihessen. Központi táska, oldaltáska, motoros táska, rollbags vagy erszény? Rengeteg különböző verzió közül választhat, így bármilyen útra be tud pakolni mindent. Készítse fel robogóját vagy mopedjét, és induljon el egy olyan útra, amelyre évekig emlékezni fog.

Ha robogóval vagy mopeddel közlekedik, érdemes odafigyelni arra, hogy megfelelően védje a kezét. Amikor elesünk, reflexszerűen velük próbáljuk csökkenteni a járdával való ütközés lendületét, ezért a motoros kesztyű elengedhetetlen, ha egy kétkerekűt vezetünk. A motoros kesztyűvel a robogón vagy mopeden való utazás kényelmesebb (beleértve a kezek védelmét a hidegtől, esőtől és horzsolásoktól) és élvezetesebb (jobban érzi a gépet) is lehet. Nézze meg a motoros kesztyűkre vonatkozó javaslatainkat, és induljon el a városba!