check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 660732

Texa TXB Evolution diagnosztikai számítógép (Essential tokkal - 10 kábellel) készlet - 6680439

1 327 160,00 Ft HÉA-val együtt

Texa TXB Evolution diagnosztikai számítógép

Gyártó:
Gyártói kód:
6680439
Általános leírás
  • egy TEXA eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a BIKE és a MARINE környezet speciális diagnosztikai igényeinek.
  • hardveres jellemzői lehetővé teszik, hogy mindkét környezetben jelenleg használt összes protokollt támogassa, és a beépített 16 tűs CPC-csatlakozó lehetővé teszi az összes diagnosztikai kábel használatát.
  • a rendkívül hatékony interfész 16 MBit SRAM-mal és 8 GBit NAND Flash gyorsítótárral van felszerelve, ami nagy jelentőséggel bír, mivel lehetővé teszi a szerelő számára a befecskendezési térképfájlok kényelmes feltöltését.
  • a támogatott CAN-szabványok kibővültek az egyvezetékes CAN és a CAN-vezérlő kezelésének lehetőségével, ami lehetővé teszi a diagnosztikai tesztek egyidejű elvégzését több hálózaton is.
  • a NAVIGATOR TXB Evolution lehetővé teszi a diagnosztikai munkamenetek "közúti tesztek" üzemmódban történő elvégzését (a jármű mozgása közben), hogy olyan konkrét hibákat is azonosítani lehessen, amelyeket műhelykörülmények között lehetetlen felismerni.
  • az interfész rögzíti az útközben bekövetkezett helyzetet, így nem csak a hibakódokat, hanem a rögzítés körülményeit is megismerhetjük.

Mások ezt vásárolták