Menü

Vízi robogó

Gyors hajókázás a tengerparton vagy lassú hajókázás a Masuriai tavakon? Bármilyen stílusú jet ski-t is szeretne használni, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát a vízen!

A legnépszerűbb termékek

Amikor egy jet ski volánja mögött ülsz, adrenalinra, szabadságra és szórakozásra vágysz. Szeretné ezt teljes mértékben átélni? Szereld fel magad vízi robogó ruházattal! A kényelem és a mozgásszabadság, valamint a hőkomfort, hogy semmilyen időjárás vagy vízhőmérséklet ne ijesszen meg, csak az előnyeik kezdete. A víztesttől és a tevékenységtől függően választhat búvárruhát, neoprénruhát vagy hosszú ujjú termálpólót. Érdemes vízi robogó kesztyűt is magaddal vinni, hogy jobban érezd a gépet, valamint mellényt és sisakot, hogy maximalizáld a biztonságot a vízen. Tekintse meg vízisikló ruházatunkat, és engedje át magát a vízen való szórakozásnak!

Tartozékok

A vízi járművek tartozékai nemcsak azt teszik lehetővé, hogy teljes mértékben élvezze a cirkálást a különböző vízterületeken, hanem azt is, hogy kényelmesen és biztonságosan dokkolhasson a gépével a kikötőben, és szállítsa azt. A horgony, a vontatókötél és a lökhárítók minden vízijármű-tulajdonos számára elengedhetetlenek. Szeretne a következő szintre lépni? Szerelkezzen fel vízálló táskákkal és kiegészítő felszerelésekkel (pl. kiváló fogantyúkkal). Tekintse meg a vízi járművek tartozékainak változatos kínálatát, egészítse ki a saját felszerelését, és engedje el magát a vízen!

Alkatrészek

A vízi járműnek kiváló minőségű pótalkatrészekre és üzemfolyadékokra van szüksége. Hiszen egy elhanyagolt gép, amely már régóta motorfelújításra vagy olajcserére vár, nem fogja meghálálni a vízen nyújtott teljes teljesítményt. Ezért készítettük el az alkatrészek (többek között rotorok, turbinák, tömítések, indítók és forgattyús tengelyek) és folyadékok széles választékát, amelyekkel tökéletes állapotba hozhatja jetskijét. Nézze meg, mit készítettünk Önnek, töltse ki megrendelését, és élvezze vízijárművét működőképes állapotban kedvenc vízterületén.