check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Cross/enduro/offroad ruházat

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 3981
Cross Enduro Inmotion XL motoros kesztyű
Thor Junior Spectrum S20Y Enduro Cross kesztyű fekete/narancs S - 3332-1468 -20%

7 260,00 Ft

9 070,00 Ft

A legalacsonyabb ár 30 nappal az árengedmény előtt: 9 070,00 Ft

Thor Junior Spectrum S20Y Enduro Cross kesztyű fekete/narancs S - 3332-1468

Böngészés gyártó szerint

A cross és enduro ruházatnak kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie

.

A motokrossz rendkívül izgalmas és elbűvölő sport, de egyben rendkívül traumatikus is. A rajongói tudják, hogy mennyire fontos benne a megfelelő ruházat. A kabátoktól és nadrágoktól kezdve a kesztyűkig, zoknikig és protektorokig minden egyes darab fontos a biztonság és a vezetési kényelem szempontjából. Másrészt az itteni specifikus ruhadarabok nagy száma széles szín- és stíluslehetőséget biztosít, amit a motocross rajongók gyakran ki is használnak.

Az enduro és cross rajongók testére szabott ruházat így ideálisan ötvözi a biztonságot a szabadsággal és a kényelemmel még az extrém motorozáshoz is. Ruházatunk anyagai és szabásai mozgásszabadságot és magabiztosságot biztosítanak a géped irányításában, valamint megóvnak a túlzott izzadástól. Ez megvédi Önt a sok felborulástól. Ha azonban mégis balesetet szenved, a következmények sokkal kevésbé lesznek fájdalmasak a megerősítéseknek és a protektoroknak köszönhetően, amelyek megóvják a testrészeit a sérülésektől.

Kényelmes és masszív enduro és cross ruházat a Gmoto.pl oldalon

.

A Gmoto.pl-nél azonban tudjuk, hogy a motocross szereti a színeket. Ezért üzletünkben enduro és cross ruházatot kínálunk széles színválasztékban és változatos mintákban. Olyan neves gyártók motorkerékpár cross és enduro ruházatát kínáljuk, mint a FOX, amelyet számos profi sportoló is nagyra értékel. Különböző méretekben készítettünk ruházatot férfiaknak és nőknek, valamint a legfiatalabb motocross rajongóknak is.