check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 513018

Dynatek elektronikus programozható gyújtásmodul - DD2000-HD2E8P

142 170,00 Ft HÉA-val együtt

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 21 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

2000-HDE Digitális PC-vel programozható gyújtásmodul

Gyártói kód:
DD2000-HD2E8P
Általános leírás
  • A késői Harley-ken található elektronikus gyújtás továbbfejlesztett változata, a gyújtás mikroszámítógép-vezérlésű, amely rendkívül pontos ellenőrzést biztosít a teljes gyújtási folyamat felett.
  • Lehetővé teszi a motorosok számára, hogy a gyújtás-előrejelzési görbét és a fordulatszám-korlátozót az adott motor speciális igényeihez igazítsák; a négy beépített gyújtás-előrejelzési görbe a széria motortól az erősen módosított motorokig a legkülönbözőbb üzemi körülményekhez igazodik; négy független fordulatszám-korlátozó, amely 6 000 és 7 500 fordulat/perc között választható; és négy független fordulatszám-korlátozó, amely 6 000 és 7 500 fordulat/perc között választható.
  • A számítógépes programozhatóság lehetővé teszi a nyitott és félig nyitott gázkarok, a fordulatszám-korlátok, a terhelés nélküli fordulatszámok és a hátsó hengerek eltolásának meghatározását.
  • A különálló fordulatszámmérő kimeneti kábel lehetővé teszi a tiszta fordulatszámmérő működést fordulatszám-korlátozás és egy gyújtás üzemmódban.
  • A vezérlőmodul hátulján egy diagnosztikai LED-kijelző található a könnyű hibaelhárítás és a statikus időzítés érdekében.
  • Az Egyesült Államokban gyártják.
  • FONTOS: Bármely elektronikus előgyújtásnál, mint például a Dyna 2000-HD1 vagy a Harley gyári gyújtásnál szénszálas gyertyavezetéket kell használni a rádiófrekvenciás interferencia csökkentése érdekében. A rézhuzalok használata a gyújtógyertyáknál keletkező erős elektromos zaj miatt gyújtáshibát okozhat. A Harley-Davidson által szállított eredeti kábelnek megfelelőnek kell lennie.
  • Nem alkalmas üzemanyag-befecskendezéses modellekhez.
  • A HDE rendszerek nem kompatibilisek a Dyna "S" rendszerekkel. Csak a HD1/HD2 rendszereket szabad használni.

Gyors görbét kínál, amely szimulálja a mechanikus gyújtáselindítást a hot rod motorok számára; a VOES kapcsolón keresztül vákuumkompenzáció használatának lehetőségét a gyújtáselindításhoz; és egy gyújtáskésleltetési módot, amely lehetővé teszi az 5°, 7° vagy 10°-os gyújtáskésleltetés kiválasztását, amikor a késleltetési bemenet aktiválva van.

Megfelelő

Ez a termék 136 motorkerékpárhoz alkalmas.