check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2984517

Hajtáslánc RK 525ZXW/116 XW-Ring narancssárga nyitott kupakkal

61 170,00 Ft HÉA-val együtt

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 7 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

15 nap az áruk visszaküldésére

Hajtáslánc RK 525ZXW/116 XW-Ring narancssárga nyitott kupakkal

Gyártó:
RK
Méret:
525
A cellák száma:
116
Színes:
narancs
:
zakuwka
Típus:
otwarty
Általános leírás
  • Az RK motorkerékpár hajtásláncokat Japán egyik legkiválóbb láncgyártója, az RK Takasago Chain gyártja, amelynek termékei sok esetben a japán gyártású motorkerékpárok első összeszerelésébe kerülnek. Az RK láncokat emellett számos versenycsapat használja a Moto GP, a Dakar és számos más versenyen.
  • RK ZXW:
  • ÚJ 2017 A Super Bike alkalmazásokhoz és nagy teljesítményű sport- és túramotorokhoz tervezett hajtásláncok új generációja. Jelenleg az RK ZXW a világ legerősebb lánca. Sok legerősebb motorkerékpáron használt első szerelés. XW-gyűrűs tömítés a lánc hosszabb élettartamáért. Egy O-gyűrűs lánchoz képest ez valamivel több mint 50%. A ZXW sorozatú láncok többféle fényezési színben kaphatók. A láncok motorkerékpárokhoz vannak rendelve.
  • A részletes specifikációkat lásd a "Műszaki adatok" fülön.
  • Gyártó: RK-Japan
  • Az RK Japan Co., Ltd. a világ egyik legnagyobb motorkerékpárgyártó vállalata. Az 1951-ben alapított Takasgo Chain Co. Ltd. az évek során a világ vezető motorkerékpárlánc- és keréktárcsa-gyártójává vált. A vállalatnak korábbi története is van, amely a múlt század harmincas éveire nyúlik vissza. A gyártás Japánban, Malajziában és az USA-ban folyik. Kínálatunkban motorkerékpárokhoz való hajtásláncok szerepelnek.

Megfelelő

Ez a termék 247 motorkerékpárhoz alkalmas.

BMW