check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2742821

Highsider Wave fekete kormánytükör Highsider Wave fekete - 301-4920

55 260,00 Ft HÉA-val együtt

Highsider Wave kormánytükör (pár)

Gyártó:
Gyártói kód:
301-4920
Általános leírás
  • HIGHSIDER Wave kormánytükör, EN jóváhagyás Modern, mégis klasszikus kialakítás, sokoldalú beállítási lehetőségekkel.
  • A HIGHSIDER Wave kormányvégtükör ezüst, fekete, piros vagy arany színben vizuálisan kiegészít minden motorkerékpár-modellt. A tükörfej és a kar között található apró színes ékezetek színesebbé teszik a gépet. A ház aszimmetrikus formája és CNC-malmozott vonalvezetése egyszerre teremt modern és klasszikus megjelenést.
  • A kormánytükör különböző beállítási lehetőségekkel rendelkezik, és többféleképpen is felszerelhető a motorkerékpárra. A kormány oldaláról nézve felfelé vagy lefelé szerelhető. A bilincs felé a tükör karja egy állítható csukló segítségével oldalirányban elforgatható, a tükörház gömbcsuklója pedig az optimális hátrafelé való kilátás érdekében ferdén állítható. Az aszimmetrikus tükörfej tetszés szerint testre szabható és 180 fokban elforgatható. Minden 7/8 hüvelykes és 1 hüvelykes külső átmérőjű kormányhoz illeszkedik.
  • TIPPÜNK: A HIGHSIDER WAVE sorozatú kormánysúlyok ideális rögzítés a külső bilinccsel ellátott kormányvégtükrökhöz, és még jobban pozícionálják a tükröket a látványban. A kormánysúlyok a tükrök színkombinációiban is kaphatók.
  • C Teljes szélesség: 175 mmD Teljes magasság: 125 mmD Szárhossz: kb. 90 mm a rögzítő bilincshez.Súly: 200 g.
  • Szállítási terjedelem: 1 pár, beleértve a redukciós gyűrűket 1 hüvelyk és 7/8 hüvelyk esetén.