check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 536213

J & M hangszórókészlet erősítővel - RPKT-200HR13

448 170,00 Ft HÉA-val együtt

alert information icon

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 21 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

JMC ROKKER® 200W 2 csatornás erősítő és hangszórórendszer

Gyártó:
J&M
Gyártói kód:
RPKT-200HR13
Általános leírás
  • A 2 ohmos impedanciával és 200 watt maximális bemeneti teljesítménnyel (130 watt RMS, 91db érzékenység) a ROKKER hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak az úton.
  • A hangszórók könnyű, vízálló, szupermerev fémkosárral és nagy sűrűségű neodímium mágneses szerkezettel ellátott, vízálló szövött szálas membránnal és integrált PEI magaslépővel rendelkeznek.
  • A biztonságos és tiszta telepítés érdekében csúcsminőségű hangszórórácsok, adaptergyűrűk és konzolok tartoznak a csomaghoz
  • A ROKKER új, 200 W-os, 2 csatornás erősítőjét kifejezetten a Harley HK rádióval, Harley RSI rádióval és a közvetlen RCA-RCA csatlakozóval rendelkező HD Jensen, Aquatics vagy Fosgate csere HD rádiókkal történő, a burkolatban történő használatra tervezték.
  • Egyedi készítésű plug-n-play kábelkötegek / közvetlen RCA-RCA kábeladapterek tartoznak ehhez a teljes audió készlethez, kiváló minőségű, nagy teherbírású táp-/földkábeleket használnak az akkumulátorhoz való csatlakozáshoz, valamint az összes szükséges szerelési hardvert & teljes körű telepítési/üzemeltetési utasítás.
  • Az erősítő méretei 6-1/2" x 4-3/4" x 1-3/4".

Megfelelő

Ez a termék 20 motorkerékpárhoz alkalmas.