check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 653346

JMP motorkerékpár tükör fekete jobbra 1 db.

48 520,00 Ft HÉA-val együtt

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 7 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

JMP motorkerékpár tükör fekete jobbra 1 db.

Gyártó:
JMP
Általános leírás
  • Visszapillantó tükör motorkerékpárhoz.
  • A JMP tükrök az eredeti alkatrész olcsóbb helyettesítői. A forma, a kivitel, a rögzítési mód megfelel a gyárilag felszerelt tükröknek. Előfordulhat azonban, hogy a csere tükrök alakjukban vagy színükben kissé eltérnek az eredeti tükrökétől.
  • A legtöbb tükör a járművekhez van rendelve. Lásd a "Illik hozzá" lapot.
  • Az olyan információk, mint a részletes méretek, a gyártáshoz használt anyag, a menetek átmérője és iránya, a rögzítőcsavarok távolsága stb. a "Műszaki adatok" alatt találhatók.
  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hatályos jogszabályok szerint a közúton közlekedő járművekre szerelt tükröknek az EU-n belül típusjóváhagyással kell rendelkezniük. Egyes tükrök nem rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. Ezek főként a haszongépjárművek vagy terepjárók tükrei. Erre vonatkozó információkat szintén a "Műszaki adatok" fejezetben talál.
  • Gyártó: JMP
  • A JMP (JM Professional) speciális motorkerékpár-műhelyszerszámok, általános célú szerszámok és motorkerékpár-javító alkatrészek sorozata, amelyek kiváló alternatívát jelentenek az eredeti alkatrészek helyett.
  • Hogy mennyire fontos a speciális műhelyszerszámok megléte, azt mindenki láthatta, aki próbált már motorkerékpárt javítani olcsó piaci szerszámokkal. A szerszám tulajdonjoga és minősége gyakran meghatározza a legkisebb javítás sikerét is. A JMP szerszámok a legmodernebb fémmegmunkálási technológiával készülnek. A szerszámok közül sok nagyon speciális alkalmazásra készült, főként a motor, az üzemanyagrendszer és a felfüggesztés javítása terén. A JMP termékcsalád folyamatosan bővül, kiegészítve a motorkerékpár-gyártók által használt új megoldásokhoz szükséges szerszámokkal.

Megfelelő

Ez a termék 17 motorkerékpárhoz alkalmas.