check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 650368

Leo Vince SBK Lv One rozsdamentes acél Slip On Evo végkipufogó - 14348E

243 790,00 Ft HÉA-val együtt

Leo Vince SBK Lv One rozsdamentes acél Slip On Evo végkipufogó

Gyártó:
Gyártói kód:
14348E
Általános leírás
  • Leo Vince SBK hangtompító. Erőteljes hangzás, teljesítmény és elegáns design. Hangtompító, a hagyományos olasz gyártó klasszikus stíluselemei tökéletesen ötvöződnek a kortárs divattal.
  • A ház homokfúvott rozsdamentes acélból áll, nagyon vékony, mégis ütésálló, ovális keresztmetszetű. Minden kipufogó hegesztési varrat TIG hegesztéssel készült.
  • Gyártó: LeoVince
  • A LeoVince 1987-ben alakult a Sito csoport egyik ágaként, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik. A LeoVince a kezdetektől fogva motorkerékpárok kipufogórendszereinek gyártására összpontosított, 1999 óta pedig különböző márkájú két- és négyütemű robogókhoz is. 2001 óta a kínálat kiegészült az enduro-cross motorkerékpárokhoz készült modellekkel. A vállalat fejlesztési részlege jelenleg az Egyesült Államokban található, ami garantálja, hogy az új hangtompító modellek gyakorlatilag annak a motorkerékpárnak a premierjével együtt jelennek meg a piacon, amelyhez azokat szánják. Kínálatunkban kipufogórendszerek és robogó tartozékok, mint például variátor görgők is szerepelnek.
  • Származási ország - Olaszország

Megfelelő

Ez a termék 4 motorkerékpárhoz alkalmas.

MRF
    160