check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981877

Mannol 7501 Classic 10W-40 szintetikus motorolaj 4L - MN7501-4

9 860,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7501 CLASSIC 10W-40 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7501-4
Viszkozitás:
10W-40
Típus:
4T
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
4
Kapacitás:
4 l

HC-szintetizált, univerzális észtertartalmú motorolaj modern turbófeltöltős és nem turbófeltöltős benzin- és dízelmotorokhoz, többszelepes és közvetlen befecskendezéses motorokhoz, beleértve a "régi" márkákat és a nagy futásteljesítményű járműveket is. Az európai gyártók követelményeinek megfelelően tervezték. Az európai és más gyártók járműveinek (személygépkocsik, könnyű terepjárók, kisteherautók és könnyű teherautók) széles választékához tervezett benzin- és dízelmotorokhoz. Daimler, VW és Renault járművek motorjaihoz ajánlott. Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!

Általános leírás
  • a HC bázissal kombinált, kiterjesztett viszkozitási-hőmérsékleti tartományú HC-alapanyag biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban: hidegindítás, városi és országúti vezetés, fokozott terhelés (terepen és emelkedőn való vezetés, vontatás, maximális terheléssel való vezetés) és magas környezeti hőmérsékleten.
  • nagyszerű az aktív vezetéshez. magas teljes bázistartalmának (TBN) köszönhetően nem veszíti el funkcionalitását változó minőségű üzemanyag (akár 500 ppm kéntartalom) használata esetén sem
  • fenntartja a motor teljesítményét és funkcionalitását a cserék közötti teljes intervallumban
  • az észterkomponensek egy egyedülálló, korszerű adalékcsomaggal kombinálva kiváló kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokat biztosítanak a kivételes olajfilm-stabilitásnak köszönhetően, ami a jó szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még Start-Stop rendszerrel ellátott járművekben és hidegindításkor is.
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságai, valamint kiváló hő- és oxidációs stabilitása hatékonyan megakadályozza a lerakódások minden típusát (beleértve a lakk- és koromlerakódást is), és a motor alkatrészeit kivételesen tisztán tartja a csereintervallum alatt.
  • cseppfolyósított földgázzal (LNG) és petróleumgázzal (LPG) üzemelő motorokhoz alkalmas