check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981910

Mannol 7507 DEFENDER félszintetikus motorolaj 10W-40 1L - MN7507-1

3 010,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7507 DEFENDER 10W-40 félig szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7507-1
Viszkozitás:
10W-40
Típus:
4T
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
1
Kapacitás:
1 l

Innovatív, hidroszintetikus alapon észtereket tartalmazó univerzális motorolaj új és "régi" benzin- és dízelmotorokhoz; márkás és nagy futásteljesítményű motorokhoz. Az európai gyártók követelményei alapján kifejlesztve. Az európai és más gyártók széles járműflottájának (személygépkocsik, könnyű terepjárók, kisbuszok és könnyű teherautók) benzin- és dízelmotorjaihoz tervezték. Ajánlott a Daimler, VW autók motorjaiban való használatra, amelyeknek további motorolaj követelményei vannak (a fenti specifikációknak megfelelően). Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!

Általános leírás
  • az észtertechnológia és a legújabb generációs hidroszintetikus alapanyag kibővített viszkozitási-hőmérsékleti tartományban biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban: hidegindítás, város, országút, valamint fokozott terhelés (terepen, emelkedőn, pótkocsival, maximális terheléssel) és magas környezeti hőmérsékleten.
  • ideális az aktív vezetéshez, és a magas tartalék bázisszám (TBN) miatt nem veszíti el tulajdonságait változó minőségű (akár 500 ppm kéntartalmú) üzemanyag használata esetén sem
  • a hidroszintetikus észterbázis a legújabb adalékanyag-csomaggal kombinálva a motor teljesítményparamétereit az átállási időszak alatt is megőrzi
  • az egyedi kopáscsökkentő technológia az észterkomponensekkel kombinálva kiváló kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít az olaj kiemelkedő filmszilárdságának köszönhetően, ami a jó szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen megnöveli a motor élettartamát még "start-stop" üzemmódban és hidegindításkor is.
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak, valamint kiváló hő- és oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit az átállási időszak alatt tisztán tartja.