check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981798

Mannol 7713 for Korean Cars 5W-30 1L szintetikus motorolaj koreai autókhoz - MN7713-4ME

10 820,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7713 for Korean Cars 5W-30 szintetikus motorolaj koreai autókhoz

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7713-4ME
Viszkozitás:
5W-30
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
4

Innovatív, energiatakarékos, észtertartalmú, teljesen szintetikus prémium motorolaj a modern HYUNDAI és KIA benzinmotorokhoz turbófeltöltéssel és anélkül. Kifejezetten a koreai autógyártók követelményeinek megfelelően fejlesztették ki a CVVT időzítési rendszerrel ellátott HYUNDAI motorokhoz, kezdve a 2L Beta I4 motorral (Hyundai Elantra és Kia Spectra 2005-ös gyártási évtől), Alpha II DOHC (Hyundai Accent/Verna, Tiburon, Kia Cee'd 2006-os gyártási évtől) modellekkel. Alkalmas személygépkocsik, könnyű terepjárók, furgonok és könnyű teherautók benzinmotorjaihoz, ahol API SN / CH4 teljesítményszintre van szükség.

Általános leírás
  • az észterkomponensek kiváló kopás- és kopásgátló tulajdonságokat biztosítanak a kivételes olajfilm-erősségnek köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még nehéz vezetési körülmények között is.
  • a csökkentett viszkozitásnak és az optimális súrlódásgátló tulajdonságoknak köszönhetően magas üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak
  • a rendkívül hatékony adalékanyag-csomag és a szintetikus bázis minden körülmények között megbízható hidegindítást biztosít, ami jelentősen csökkenti az indításkori kopást
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságai, valamint kiváló hő- és oxidációs stabilitása hatékonyan küzd mindenféle lerakódás ellen, és tisztán tartja a motor és a turbó alkatrészeit.
  • kompatibilis a legújabb kipufogógáz-utánkezelő rendszerekkel
  • a speciális szintetikus bázis biztosítja a CVVT időzítő rendszer hosszú távú problémamentes működését
  • Meghosszabbított olajcsere-intervallumú (Long Life) és hagyományos motorokhoz is alkalmas
  • kiváló kompatibilitás a tömítőanyagokkal

Lásd Szintetikus

Lásd még →