check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981766

Mannol 7901 LEGEND+ESTER szintetikus motorolaj 0W-40 10L - MN7901-4

20 510,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7901 LEGEND+ESTER szintetikus motorolaj 0W-40

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7901-4
Viszkozitás:
0W-40
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
4

"Prémium univerzális bisz-szintetikus (PAO + észterek) motorolaj minden motortípus új generációjához. A német autógyártók követelményei szerint tervezve. Az európai és más gyártók széles autóflottájának (személygépkocsik, könnyű terepjárók, kisbuszok és könnyű teherautók európai és más gyártók) benzin- és dízelmotorjaihoz (turbófeltöltős és nem turbófeltöltős), ahol szintén API SN / CH-4 és alacsonyabb teljesítményszintű, mint ACEA A3/B3/B4.
Személygépkocsi-motorokban való használatra ajánlott"

Általános leírás
  • az egyedülálló bi-szintetikus alap (PAO + észterek), kiterjesztett viszkozitási és hőmérséklettartomány biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban: hidegindítás, város, országút és terhelés (közúton, emelkedőn, pótkocsival, maximális terheléssel), valamint magas környezeti hőmérsékleten.
  • kiváló mosóhatásának és kiváló hő- és oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motoralkatrészeket és a turbófeltöltőket a teljes csereintervallum alatt tisztán tartja.
  • az alacsony viszkozitású biszintetikus bázis (PAO + észterek) és a rendkívül hatékony adalékanyag-csomag a legnehezebb körülmények között is megbízható hidegindítást biztosít, jelentősen csökkentve a motor indítás közbeni kopását
  • az észterkomponensek által képzett olajfilm kivételes szilárdsága miatt kiváló lefagyás-, kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ami üzemanyag-megtakarítást eredményez, és a kiváló szivattyúzhatósággal együtt jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még "start-stop" üzemmódban is.
  • hosszabb olajcsere-intervallumú (Long Life akár 30 000 km) és hagyományos motorokban való használatra
  • a magas termo-oxidatív stabilitásnak köszönhetően hatékonyan megakadályozza az öregedést
  • fokozottan ellenáll a változó üzemanyagminőségnek és hatékonyan megakadályozza az üzemanyag-kondenzációt

Lásd Szintetikus

Lásd még →

Mások ezt vásárolták