check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981884

Mannol 7902 RACING+ESTER szintetikus motorolaj 10W-60 10L 10W-60 10L - MN7902-1

4 330,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7902 RACING+ESTER szintetikus motorolaj 10W-60

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7902-1
Viszkozitás:
10W-60
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
1

Prémium univerzális bisz-szintetikus (PAO + észterek) motorolaj, amelyet a nehéz és szélsőséges üzemi körülmények között működő motorok új generációjához terveztek. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a sport- és versenyautó-gyártók követelményeinek. Verseny-, sport- és speciális autók és más, nagy gyorsulási üzemmódban működő autók minden típusú benzinmotorjához (karburátoros, befecskendezéses és közvetlen befecskendezéses) és dízelmotorjához (turbófeltöltős és nem turbófeltöltős, közvetlen befecskendezéses és nem dízel) tervezték, amikor az API szintje megkövetelte SN / CH-4 és az alatti teljesítményjellemzők, valamint az ACEA A3 / B4. Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!

Általános leírás
  • a viszkozitási-hőmérsékleti tulajdonságok maximális tartománya biztosítja a motor teljes teljesítményét nagyon magas hőterhelés, szélsőséges eseménykörülmények és túlterhelés esetén is
  • az olaj észterkomponensei kivételesen kemény olajfilmet képeznek, amely kiváló kopásállóságot és felülmúlhatatlan súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít a motor szélsőséges üzemi körülményei között, beleértve a magas hőmérsékletet is.
  • az észterkomponensek jelenléte biztosítja az olaj legmagasabb termooxidációs stabilitását, amely a kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságokkal együtt a motoralkatrészek kivételes tisztaságát biztosítja az olaj teljes élettartama alatt.
  • sport- és versenyautókban való használatra ajánlott
  • nagy futásteljesítményű járművekben is használható
  • fokozottan ellenáll a változó üzemanyagminőségnek, és hatékonyan megakadályozza az üzemanyag kondenzációját
  • nem ajánlott normál üzemi körülmények között történő használatra

Lásd Szintetikus

Lásd még →