check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981850

Mannol 7903 ELITE 5W-40 szintetikus motorolaj 10L - MN7903-1

3 770,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7903 ELITE 5W-40 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7903-1
Viszkozitás:
5W-40
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
1

Innovatív, észtereket tartalmazó prémium univerzális motorolaj modern turbófeltöltős és nem turbófeltöltős benzin- és dízelmotorokhoz, beleértve a "régi"; márkákat és a nagy futásteljesítményű motorokat is. Az európai gyártók követelményei alapján tervezték. Az európai és más gyártók benzin- és dízelmotorjaihoz (személygépkocsik, könnyű haszongépjárművek, kisteherautók és könnyű tehergépkocsik) széles flottájához tervezték. Ajánlott a Daimler, VW, Opel, GM, Renault járművek motorjaiban való használatra, amelyek további követelményeket támasztanak a motorolajokkal szemben (a fenti specifikációknak megfelelően).

Általános leírás
  • Az észtertechnológia és a szintetikus bázis kiterjesztett viszkozitási-hőmérsékleti tartományban biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban: hidegindítás, városi vezetés, autópálya, valamint fokozott terhelés (burkolatlan utakon, emelkedőn, pótkocsis forgalomban, maximális terhelés) és magas környezeti hőmérsékleten.
  • kiváló teljesítmény aktív vezetés közben, és a magas lúgszám-tartaléknak (TBN) köszönhetően nem veszíti el tulajdonságait változó minőségű üzemanyag (akár 500 ppm kéntartalom) használata esetén; - az észtereket tartalmazó szintetikus bázis modern adalékanyagcsomaggal kombinálva a motor teljesítményparamétereit a motorcserék közötti teljes intervallumban fenntartja.
  • az olaj észterkomponensei kiváló kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokat biztosítanak az olajfilm kivételes szilárdságának köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még "start-stop"; vezetési módban és hidegindításkor is.
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak és kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit a teljes szervizintervallum alatt tisztán tartja.
  • meghosszabbított olajcsere-intervallumú (Long Life) és normál motorokban való használatra
  • nedves tengelykapcsolóval ellátott 4T motorkerékpár motorokhoz

Lásd Szintetikus

Lásd még →