check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981857

Mannol 7904 Diesel TURBO 5W-40 szintetikus motorolaj 10L - MN7904-1

3 500,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7904 Diesel TURBO 5W-40 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7904-1
Viszkozitás:
5W-40
Típus:
4T
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
1
Kapacitás:
1 l

"Innovatív prémium, teljesen szintetikus észtertartalmú motorolaj a modern, nagy teljesítményű turbódízelekhez. A VW-csoport követelményeinek megfelelően kifejlesztve. Az európai és más gyártók személygépkocsijainak, könnyű terepjáróinak, kisbuszainak és könnyű tehergépkocsijainak széles járműflottájába tartozó (turbófeltöltős és nem turbófeltöltős) dízelmotorokhoz tervezték, ahol SAE 5W-40 viszkozitású és API CI-4/SN szintű teljesítménytulajdonságok szükségesek. Ajánlott a VW, Daimler, BMW személygépkocsik motorjaiban való használatra, beleértve a közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel vagy "common rail"-rel ellátott motorokat is. technológia. Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!"

Általános leírás
  • az észtertechnológia és a szintetikus bázis kiterjesztett viszkozitási-hőmérsékleti tartományban biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban: hidegindítás, városi üzemmód, autópálya üzemmód, valamint fokozott terhelés (terep, emelkedő, pótkocsi, maximális terhelés) és magas környezeti hőmérséklet mellett is
  • kiválóan alkalmas aktív vezetéshez, és a magas tartalék lúgszámnak (TBN) köszönhetően nem veszíti el tulajdonságait változó minőségű (akár 500 ppm kéntartalmú) üzemanyag használata esetén sem.
  • az észtereket tartalmazó szintetikus alapolaj modern adalékanyagcsomaggal kombinálva a motor teljesítményparamétereit a teljes olajcsere-intervallum alatt megőrzi
  • az olaj észterkomponensei kiváló kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokat biztosítanak az olajfilm kivételes szilárdságának köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzási kapacitással együtt jelentősen növeli a motor élettartamát még "start-stop"; és hidegindítási üzemmódban is.
  • a kiváló mosószer-diszpergáló tulajdonságoknak és a kiváló hő- és oxidációs stabilitásnak köszönhetően hatékonyan küzd mindenféle lerakódás ellen, és a motor alkatrészeit a teljes szervizintervallum alatt tisztán tartja.
  • benzinmotorokhoz

Lásd Négyütemű motorokhoz

Lásd még →