check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981864

Mannol 7913 Energy FORMULA PD 5W-40 szintetikus motorolaj 10L - MN7913-5

16 650,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7913 Energy FORMULA PD 5W-40 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7913-5
Viszkozitás:
5W-40
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
5

Innovatív, univerzális, teljesen szintetikus, észtertartalmú prémium motorolaj modern dízel (beleértve a közvetlen befecskendezéses) és benzinmotorokhoz, turbófeltöltéssel és anélkül, beleértve a szivattyúfúvókákkal (Pumpe-Duse) felszerelt motorokat is. A VW és a DAIMLER követelményei alapján tervezték. Az európai és más gyártók széles személygépkocsi-flottájának (személygépkocsik, könnyű terepjárók, kisbuszok és könnyű tehergépkocsik) EURO IV és EURO V szabványú benzin- és dízelmotorjaihoz tervezték.

Általános leírás
  • kiváló görcsoldó, kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokkal rendelkezik észterkomponenseinek köszönhetően
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak, valamint kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motoralkatrészeket az egész szervizintervallum alatt tisztán tartja.
  • csökkentett magas hőmérsékleti viszkozitása HTHS, optimális súrlódásgátló tulajdonságai miatt üzemanyagot takarít meg.
  • az észterkomponensek a szintetikus bázissal kombinálva a kivételes indítási és szivattyúzhatósági mutatóknak köszönhetően alacsony hőmérsékleten is könnyű motorindítást biztosítanak, ami jelentősen csökkenti a motor indítási kopását.
  • az észtertechnológia és a szintetikus bázis a kibővített viszkozitás-hőmérséklet tartományával hatékony motorüzemet biztosít minden üzemmódban: hidegindítás, városi üzemmód, autópálya üzemmód, valamint fokozott terhelés mellett (egyenetlen úton, emelkedőn, pótkocsis forgalomban, maximális terhelés) és magas környezeti hőmérsékleten is.
  • a magas termooxidatív stabilitásnak köszönhetően hatékonyan megakadályozza az öregedést
  • a Mid SAPS technológia alkalmazása révén kompatibilis valamennyi kipufogógáz-utókezelő rendszerrel, DPF-fel, TWC-vel, EGR-rel és SCR-rel.
  • meghosszabbított olajcsere-intervallumú (Long Life) és normál motorokban való használatra
  • alkalmas cseppfolyósított földgázzal (LNG) és (LPG) földgázzal üzemelő motorokhoz

Lásd Szintetikus

Lásd még →