check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981742

Mannol 7918 LEGEND ULTRA 0W-20 10L szintetikus motorolaj - MN7918-4

13 050,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7918 LEGEND ULTRA 0W-20 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7918-4
Viszkozitás:
0W-20
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
4

Innovatív, energiatakarékos prémium biszintetikus motorolaj (PAO + észterek) a modern benzinmotorokhoz. Az amerikai, japán és koreai autógyártók követelményeinek megfelelően tervezték. Személygépkocsik, könnyű terepjárók, furgonok és könnyű tehergépkocsik benzinmotorjaihoz tervezték, ahol API SP RC / ILSAC GF-6A teljesítményszintek szükségesek. Személygépkocsikhoz ajánlott: CHRYSLER, MITSUBISHI, MAZDA, SUZUKI, TOYOTA, HONDA, SUBARU, NISSAN. Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!

Általános leírás
  • kivételes üzemanyag-takarékosság a csökkentett magas hőmérsékleti viszkozitásnak (HTHS) és az optimális súrlódásgátló tulajdonságoknak köszönhetően.
  • a rendkívül hatékony adalékanyag-csomag és az alacsony viszkozitású biszintetikus bázis a legnehezebb körülmények között is megbízható hidegindítást biztosít, ezáltal jelentősen csökkenti a motor indításkori kopását.
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak és kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit a csereintervallum alatt tisztán tartja.
  • az olaj észterkomponensei kiváló kopásgátló tulajdonságokat biztosítanak az olajfilm kivételes szilárdságának köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még "start-stop"; vezetési módban is.
  • a turbófeltöltős és közvetlen befecskendezéses motorok esetében az olaj egyedülálló összetétele nullára csökkenti az üzemanyagkeverék LSPI (Low Speed Pre-Ignition) hatását.
  • meghosszabbított olajleeresztési időközökkel (Long Life) és hagyományos motorokban való használathoz

Mások ezt vásárolták