check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982164

Mannol 8101 FWD GETRIEBEOEL 75W-80 208L sebességváltó olaj - MN8101-DR

551 820,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 8101 FWD GETRIEBEOEL 75W-80 sebességváltó olaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8101-DR
Kapacitás:
208
Viszkozitás:
75W-80

Energiatakarékos, egész évszakos félszintetikus váltóolaj a legújabb generációból kézi sebességváltókhoz. Használata ajánlott minden típusú szinkronizált kézi sebességváltóban (beleértve az elsőkerék-meghajtású járművek beépített differenciálművel ellátott sebességváltóit is), valamint a nagy teherbírású, nem szinkronizált kézi sebességváltókban, sebességváltókban és főművekben, ahol a szabványos GL -4 és/vagy MT-1 ajánlott.

Általános leírás
  • az egyedülálló prémium félszintetikus alapanyag, amely széles hőmérséklettartományban ideális viszkozitással rendelkezik, a legújabb generációs adalékanyag-csomaggal kombinálva kiváló súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít a jelentős üzemanyag-takarékosság és a sima sebességváltások érdekében.
  • egyedülálló összetételének köszönhetően kiváló kopásgátló és görcsoldó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jelentősen meghosszabbítják a műszaki berendezések várható élettartamát minden, még a legszélsőségesebb üzemmódban is, a környezeti hőmérsékletek széles tartományában. Az olajfilm fokozottan ellenáll a megnövekedett nyomásnak
  • kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a könnyű indítást, a megbízható kenést, valamint a könnyű és pontos sebességváltást a legalacsonyabb (-45 °C-ig) és a legmagasabb (+45 °C-ig) környezeti hőmérsékleten is.
  • fokozott hő- és oxidációs stabilitással és a termikus degradációval szembeni ellenállással rendelkezik, ami hosszabb olajleeresztési időközöket tesz lehetővé, és csökkenti a berendezések karbantartási költségeit.
  • védi a fém alkatrészeket a korrózió ellen
  • kompatibilis a tömítőanyagokkal, megakadályozza azok duzzadását, megkeményedését és zsugorodását, csökkenti azok kopását, ezáltal csökkenti a pótalkatrészek költségeit.