check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982159

Mannol 8104 MTF-4 GETRIEBEOEL 75W-80 1L sebességváltó olaj - MN8104-20

64 380,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 8104 MTF-4 GETRIEBEOEL 75W-80 sebességváltó olaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8104-20
Kapacitás:
20
Viszkozitás:
75W-80

Energiatakarékos, legújabb generációs szintetikus váltóolaj kézi sebességváltókhoz. Minden típusú 5 és 6 fokozatú szinkronizált kézi sebességváltóhoz ajánlott, beleértve az elsőkerék-meghajtású járművek beépített differenciálművekkel ellátott sebességváltóit, a sebességváltóházakat és a főműveket, ahol a szabványos GL-4 ajánlott. A BMW Group követelményei alapján fejlesztették ki.
Ajánlott BMW, Volvo, Toyota, Nissan, Mitsubishi, Peugeot, Honda járművekhez, ahol az előírt teljesítményszint GL-4 vagy annál alacsonyabb.

Általános leírás
  • prémium minőségű, alacsony viszkozitású szintetikus alapanyag, amely ideális viszkozitással rendelkezik a szükséges hőmérséklettartományban, és a legújabb generációs adalékanyag-csomaggal kombinálva kiváló súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít a jelentős üzemanyag-takarékosság és a sima sebességváltás érdekében.
  • egyedülálló összetételének köszönhetően kiváló kopásgátló és görcsgátló tulajdonságokat biztosít, amelyek jelentősen meghosszabbítják a műszaki berendezések várható élettartamát minden, még a legszélsőségesebb üzemmódban is, a környezeti hőmérsékletek széles tartományában. Az olajfilm fokozottan ellenáll a megnövekedett nyomásnak
  • a szintetikus bázis kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat biztosít, amelyek a legalacsonyabb (akár -30°C-os) környezeti hőmérsékleten is könnyű indítást, megbízható kenést, valamint könnyű és pontos sebességváltást biztosítanak.
  • szintetikus bázisának köszönhetően nagy hő- és oxidációs stabilitással rendelkezik, ami lehetővé teszi az olajcsere-intervallum meghosszabbítását és a berendezések karbantartási költségeinek csökkentését.
  • védi a fém alkatrészeket a korrózió ellen
  • kompatibilis a tömítőanyagokkal, megakadályozza azok duzzadását, megkeményedését és zsugorodását, ezáltal csökkenti a cserealkatrészek költségeit.
  • csökkentett habképződéssel és iszapképződéssel rendelkezik, csökkenti a zajt, nem bomlik el, és az élettartama alatt megőrzi a szerkezeti egységességet