check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982187

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 10L sebességváltó olaj - MN8105-20

61 940,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 sebességváltó olaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8105-20
Kapacitás:
20
Viszkozitás:
*

Univerzális, egész évben használható, nagy viszkozitású, ásványi alapú váltóolaj kézi sebességváltókhoz. Az önzáró differenciálművek (túlsúrlódásos/korlátozott csúszású differenciálművek - LS), a hipoid fogaskerekes főművek és a kézi sebességváltók egyéb, szélsőséges terheléseknek (beleértve az ütéseket is) ellenálló ferde, csigás és hengeres párral rendelkező részeinek biztonságos és megbízható működéséhez lett kifejlesztve. és magas üzemi hőmérsékletet.
Személygépkocsik mechanikus sebességváltóihoz és közúti járművek (csomagszállító traktorok, buszok stb.), terepjárók (építőipari, bányászati, mezőgazdasági) és európai, amerikai és ázsiai gyártók speciális berendezéseihez ajánlott, ahol a GL-5 LS teljesítményszint.

Általános leírás
  • a legmagasabb üzemi hőmérsékleten és nyomáson is megtartja a szükséges viszkozitást, és a legújabb generációs adalékanyagokból álló, megnövelt koncentrációjú csomaggal kombinálva kiváló súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít, ezáltal jelentős üzemanyag-takarékosságot biztosít.
  • összetételének és megnövelt EP-adalékanyag-tartalmának köszönhetően kiváló kopás- és lefagyásgátló tulajdonságokat biztosít, amelyek jelentősen meghosszabbítják a műszaki berendezések várható élettartamát minden, még a legszélsőségesebb üzemmódban is, a környezeti hőmérsékletek széles tartományában. Rendkívül magas olajfilm-ellenállással rendelkezik a szélsőséges nyomásokkal és hőmérsékletekkel szemben. Megakadályozza a differenciálművek elakadását és csökkenti a dugattyúk kopását
  • biztosítja a szükséges alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat a könnyű indításhoz és a megbízható kenéshez -20 °C-ig terjedő környezeti hőmérsékleten, minden üzemi körülmények között.
  • fokozott hő- és oxidációs stabilitással rendelkezik, ellenáll a termikus degradációnak és az öregedésnek, kivételesen tisztán tartja a mechanizmusokat, meghosszabbítja az olajleeresztési intervallumokat és csökkenti a berendezések karbantartási költségeit.
  • csökkenti a zajt
  • nem okoz korróziót a színesfémeken
  • kompatibilis a tömítőanyagokkal, megakadályozza azok duzzadását, megkeményedését és zsugorodását, ezáltal csökkenti a pótalkatrészek költségeit.