check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982191

Mannol 8110 Agro Gear 90 LS 10L váltóolaj Mannol 8110 Agro Gear 90 LS 10L - MN8110-20

47 210,00 Ft HÉA-val együtt

Sebességváltó olaj Mannol 8110 Agro Gear 90 LS

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8110-20
Kapacitás:
20
Viszkozitás:
egyéb

Speciális, magasan finomított, egész évszakos ásványi alapú váltóolaj kézi sebességváltókhoz. A korszerű önzáró differenciálművek (túlsúrlódásos/korlátozott csúszású differenciálművek - LS), hipoid fogaskerekes főművek és a kézi sebességváltók (lassítók, sebességváltók) egyéb, kúpos, csigás és hengeres párral rendelkező részeinek biztonságos és megbízható működéséhez tervezték, amely ellenáll a szélsőséges (beleértve az ütéseket is) terheléseknek és a magas üzemi hőmérsékletnek. A NEW HOLLAND és a VOLVO mezőgazdasági gépgyártók által bevezetett követelményeknek megfelelően kifejlesztve.
Ajánlott közúti járművek (csomagszállító traktorok, buszok stb.), terepjárók (építőipari, bányászati, mezőgazdasági) és európai, amerikai és ázsiai gyártók speciális berendezéseinek nagy terhelésű mechanikus sebességváltóihoz, ahol a GL-5 LS teljesítményszintre van szükség.

Általános leírás
  • a legmagasabb minőségű, egyedülálló, nagy viszkozitású alapanyag, amely magas hőmérsékleten és üzemi nyomáson is megőrzi a szükséges viszkozitást, a legújabb generációs adalékanyagok speciális csomagjával kombinálva, megnövelt koncentrációban, kiváló súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít, amelyek jelentős üzemanyag-takarékosságot biztosítanak.
  • összetételének és megnövelt EP-adalékanyag-tartalmának köszönhetően kiváló kopás- és lefagyásgátló tulajdonságokat biztosít az olaj kényszerű éhezésének körülményei között (indításkor, elinduláskor), valamint alacsony fordulatszámon megnövekedett terhelés mellett, ami jelentősen meghosszabbítja a műszaki berendezések várható élettartamát minden, még a legszélsőségesebb üzemmódban is, a környezeti hőmérsékletek széles skáláján. Rendkívül magas olajfilm-ellenállással rendelkezik a szélsőséges nyomásokkal és hőmérsékletekkel szemben. Hosszú távú védelmet nyújt a súrlódó tengelykapcsolók és más erőátviteli alkatrészek számára.
  • biztosítja a szükséges alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat, amelyek viszonylag könnyű indítást és megbízható kenést biztosítanak akár -28 °C-os környezeti hőmérsékleten is, minden üzemi körülmények között.
  • fokozott hő- és oxidációs stabilitással, hőbomlással és öregedéssel szembeni ellenállással rendelkezik a kivételesen tiszta mechanizmusok fenntartása érdekében, meghosszabbítva az olajleeresztési időközöket és csökkentve a berendezések karbantartási költségeit
  • javítja az LS differenciálmű jellemzőit, hatékonyabbá téve annak működését, biztosítva a nagy teljesítményt, semlegesítve a zajt, a csúszást és a rezgést.
  • jó emulgeáló tulajdonságokkal rendelkezik, alacsony habképződéssel, jól elvezeti a súrlódási hőt a fogaskerekekben és tengelykapcsolókban, megakadályozva azok túlmelegedését.
  • kiválóan kompatibilis a fémekkel, ötvözetekkel és az erőátviteli konszolidációs anyagokkal
  • spirális fogaskerekekre alkalmazható