check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982100

Mannol 8203 ATF-A PSF váltóolaj 10L - MN8203-1

2 820,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 8203 ATF-A PSF sebességváltó olaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8203-1
Kapacitás:
1
Viszkozitás:
egyéb

Mindennapos, egész évben használható ásványi olaj minden járműtípus szervokormányrendszeréhez, régebbi generációs automata sebességváltókhoz, nyomatékváltókhoz és hidraulikus tengelykapcsolókhoz. A GM követelményeinek megfelelően tervezték. A GM ATF-A Suffix A specifikációnak megfelelően személy- és tehergépkocsikban, buszokban és más speciális járművekben hidraulikus és erőátviteli folyadékként való használatra tervezték.

Általános leírás
  • egész évben használható, még hideg környezetben is, mivel nagyon alacsony az átfolyási hőmérséklete (-45 °C és az alatti).
  • stabil viszkozitását és folyékonyságát még alacsony hőmérsékleten is megőrzi stabil viszkozitási indexének köszönhetően. Működését nem befolyásolja az üzemi hőmérséklet, így minimális energiaveszteséget, magas energiaátalakítási hatékonyságot és alacsony karbantartási költségeket biztosít.
  • kompatibilis minden típusú tömítéssel, tömítéssel és tömlővel
  • magas hő- és antioxidáns-stabilitása magas hőmérsékleten véd a lerakódások kialakulása ellen és csökkenti a párolgási veszteségeket
  • az optimalizált súrlódási tulajdonságok zökkenőmentes fogaskerekes működést és kiváló hosszú távú szinkronizálást biztosítanak még nehéz üzemi körülmények között is
  • hatékonyan vezeti vissza a hajtóművek által termelt hőt a karosszériába vagy a hűtőrendszerbe
  • véd a korrózió és a kopás ellen, és hatékonyan megakadályozza a habosodást

Mások ezt vásárolták