check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982119

Mannol 8207 Dexron VI sebességváltóolaj 10L - MN8207-4

17 870,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 8207 Dexron VI sebességváltóolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8207-4
Kapacitás:
4
Viszkozitás:
egyéb

Minden célra használható, egész évben használható szintetikus sebességváltó folyadék (ATF) automata sebességváltókhoz, hidraulikus átalakítókhoz, hidraulikus szervokormányrendszerekhez, személygépkocsik hidraulikus tengelykapcsolóihoz és egyéb hidraulikus berendezésekhez, beleértve a tehergépkocsikban és terepjárókban nehéz körülmények között működő berendezéseket is. Biztosítja az automata sebességváltók problémamentes működését, garantálja a minimális kopást, a hosszú sebességváltó élettartamot és az üzemanyag-takarékosságot. A GM és a Ford konszern követelményei alapján fejlesztették ki.
Személygépkocsik Dexron-VI vagy Dexron-III H/G/F vagy Dexron-III E vagy FORD MERCON LV minőségű ATF típusú olajokat igénylő automata sebességváltókhoz ajánlott. Ajánlott új GM, BMW, Land Rover, Jaguar hatfokozatú automata sebességváltókban és Aisin nyolc- és tízfokozatú automata sebességváltókban való használatra.
Piros színű.
Tartsa be a gyártó használati utasításait!

Általános leírás
  • egy prémium minőségű, alacsony viszkozitású szintetikus alapanyag, amely állandóan magas viszkozitási indexszel és egy többfunkciós adalékanyag-csomaggal kombinálva széles hőmérsékleti tartományban megőrzi minden tulajdonságát: télen alacsony (-45 °C és az alatti) hőmérsékleten jó kenési tulajdonságokat biztosít, nyáron pedig stabil olajfilmet biztosít extrém terhelés és magas hőmérséklet mellett.
  • a csúcstechnológiás adalékanyag-kombináció kiváló súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít a sebességváltó tengelykapcsolóknak és kiváló súrlódási tulajdonságokat a súrlódási elemeknek, ami jelentős üzemanyag-takarékosságot, folyamatos, pontos és sima sebességváltást biztosít minden vezetési körülmények között, valamint hosszabb élettartamot magának az automata sebességváltónak és az összes sebességváltó-alkatrésznek. Összehangolt és sima kuplungműködést biztosít. Megakadályozza a súrlódást
  • Kiváló termikus, oxidációs és kémiai stabilitással rendelkezik, valamint ellenáll a magas hőmérsékletű termikus degradációnak a teljes élettartam alatt. Csökkenti a lakkozást, az iszapot, a kormot és egyéb lerakódásokat, meghosszabbítja az olajleeresztési időközöket és biztosítja a sebességváltó alkatrészeinek tartósságát, ezáltal csökkenti a berendezés karbantartási költségeit.
  • Hatékonyan védi a vas- és színesfém ötvözetekből álló fém alkatrészeket (különösen a hűtőradiátorokat) a korróziótól mind üzem közben, mind üzemen kívül. Kiváló kompatibilitással rendelkezik a súrlódó tengelykapcsoló anyagokkal;
  • hatékonyan megakadályozza a szennyeződést és a habosodást
  • Kiváló kompatibilitást biztosít minden tömítőanyaggal, megakadályozza a tömítés duzzadását, megkeményedését és zsugorodását, csökkenti a cserealkatrészek költségeit és megakadályozza a szivárgást. Hatékonyan védi a nehéz berendezések fluoroelasztomer tömítéseit.
  • Csökkenti a zajt