check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982506

Mannol téli dízeladalék 1L - MN9983-1PET

5 820,00 Ft HÉA-val együtt

kapacitás:

Mannol téli dízeladalék

Gyártó:
Gyártói kód:
MN9983-1PET
Kapacitás:
1L

Winter Diesel - egy különleges, egyedi technológiával kifejlesztett, gélképződés elleni adalék, amely csökkenti a gázolaj nyári és téli fajtáinak dermedéspontját (gélesedését) és maximális szűrhetőségi hőmérsékletét. Alkalmas minden típusú dízelhez és minden típusú (légköri és turbófeltöltős) dízelmotorhoz, bármilyen üzemanyagrendszerrel, részecskeszűrővel és katalizátorral felszerelve és anélkül. Nem változtatja meg az üzemanyag alapvető tulajdonságait, csak javítja annak alacsony hőmérsékletű tulajdonságait.
Használat előtt alaposan fel kell rázni. Ősztől kezdve minden tankolás előtt vagy közvetlenül az üzemanyagtartályba vagy közvetlenül utána adjuk a gázolajhoz; 1:1000 arányban (250 ml gélgátló 250 l üzemanyagra).
Vigyázat: az adalék hidegben megfagy, és csak gázolajjal keverve fejti ki teljes tulajdonságait. A fagyás veszélye miatt az adalékanyagot nem szabad 0 °C alatti hőmérsékleten tárolni. Hidegnek kitéve megszilárdul és nem folyik. Ebben az esetben szobahőmérsékletre kell felmelegíteni, hogy újra felhasználható legyen. Az adalékanyag csak folyékony állapotban adható az üzemanyaghoz. Rendszeres használatra ajánlott.

Általános leírás
  • megakadályozza a dízelüzemanyagban lévő paraffin alacsony hőmérsékleten történő kristályosodását
  • csökkenti a dízelüzemanyag maximális szűrhetőségi hőmérsékletét (-36 °C-ra) és fagyáspontját (-47 °C-ra). optimalizálja és stabilizálja az üzemanyagrendszer működését alacsony hőmérsékleten, megakadályozza a szűrők és az üzemanyagvezetékek paraffinkristályokkal való eltömődését.
  • növeli az üzemanyag elégetésének teljességét, és spontán ég el szénlerakódások és hamu maradványok képződése nélkül
  • megkönnyíti a motor indítását alacsony hőmérsékleten
  • tisztítószereket tartalmaz az üzemanyagrendszer szerelvényeinek és alkatrészeinek tisztasága érdekében
  • védi az üzemanyagrendszert a korrózió ellen
  • semlegesíti az üzemanyagtartályban lévő vízkondenzátumot, megakadályozva a jégtorlódás kialakulását az ellátórendszerben negatív környezeti hőmérsékleten

Mások ezt vásárolták