check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Motorkerékpár veseszíjak

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 62
Motorkerékpár bőr csatos vese öv 118cm XXL
Outlast motoros veseöv méret M - 109222
Leatt veseöv 3DF 3.5 fekete L/XL - 5016000101

42 880,00 Ft

szállítás 0 Ft

Leatt veseöv 3DF 3.5 fekete L/XL - 5016000101

Buse Classic XL motorkerékpár veseöv - 145400.XL
Outlast motoros veseöv méret XL - 109224

17 670,00 Ft

Nem elérhető

Outlast motoros veseöv méret XL - 109224

Böngészés gyártó szerint

Vigyázzon a veséjére, vásároljon egy bevált motoros veseövvel

Mindenki, aki legalább egyszer felrobbantotta a veséjét, biztosan tudja, hogy ez mivel jár. A megfelelő védőruházat nélküli motorozás könnyű módja annak, hogy számos egészségügyi probléma alakuljon ki. Ezek egyike a veseátültetés és az ezzel járó fájdalom és hosszú lábadozás.

.

A veseövek nem csak azoknak szólnak, akiknek nincs motoros kabátjuk. Ezt az övet nagyon gyakran használják a hát rendkívül érzékeny hátsó részének kiegészítő védelmére, amely rendkívül érzékeny a tekercselésre. Továbbá a veseöv nem csak a hideg napokon való motorozáshoz való. Még a legmelegebb időben is erős légáramlás fújhatja át a testét. Érdemes tehát megfelelően megvédeni magad és okosan lovagolni.

.

Miért vásároljon motoros vesegurtot?

.

A veseöv garancia a biztonságos vesékre. Csak vedd fel, és többé nem kell aggódnod, hogy kihűlnek. Ezek az övek nem tartoznak a motoros ruházat legdrágább darabjai közé, de megéri, mert a belső szervek egészsége a legfontosabb.

A veseöveket sok motoros nagyra értékeli. Rendkívül könnyen és gyorsan fel- és levehetőek, nem korlátozzák a mozgást, és a legmagasabb szintű kényelmet biztosítják motorozás közben - mi több, javítják azt azáltal, hogy az alsóneműt a testhez nyomják. A veseöveket a legjobban a termoaktív alsónemű fölött lehet viselni, de sikerrel viselhetők hagyományos pólók fölött is. A csupasz testen való viselésről nem ajánlatos, mivel az öv szigetelő rétegei felszívják az izzadságot.

Motorosboltunkban számos veseöv modell kapható különböző színekben és méretekben többek között a Buse and Oxford, Tarbor, Rebelhorn, stb. cégektől, így biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Motorosboltunkban számos veseöv modell kapható különböző színekben és méretekben.