check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982274

Motorolaj Mannol 7409 SAE 40 10L - MN7409-4

9 270,00 Ft HÉA-val együtt

Motorolaj Mannol 7409 SAE 40

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7409-4
Viszkozitás:
egyéb
Típus:
4T
Cél:
teherautók
Kapacitás:
4
Kapacitás:
4 l

Nagy teljesítményű, egy évszakos ásványi motorolaj nagy teljesítményű turbófeltöltős és nem turbófeltöltős dízelmotorokhoz, amelyek szigorú körülmények között, -20 °C feletti környezeti hőmérsékleten üzemelnek. Tehergépkocsik, építőipari, bányászati és mezőgazdasági berendezések, hajók, mozdonyok és helyhez kötött berendezések nagy igénybevételű belső égésű motorjaihoz tervezték. Retro járművekhez is alkalmas. Hidraulikaolajként hidraulikus rendszerekben használható, beleértve a mechanikus sebességváltóval vagy nyomatékváltóval kombinált rendszereket is, ha a gyártó előírja egy meghatározott viszkozitású motorolaj használatát ezekben az alrendszerekben.

Általános leírás
  • a kötőanyagok hiánya miatt kevésbé hajlamos a romlásra és az öregedésre, mint az egész évszakos olajok analógjai, és hosszabb várható élettartammal rendelkezik, ami alacsony párolgási kapacitásával együtt, amely csökkenti az égés okozta olajfogyasztást, lehetővé teszi a hosszabb olajcsere-intervallumú motorokban való felhasználást.
  • a legmagasabb minőségű ásványi alapanyag és a gondosan kiválasztott adalékok jó súrlódás- és kopásgátló tulajdonságokat biztosítanak, amelyek jelentősen meghosszabbítják a berendezés várható élettartamát az olajanalógokhoz képest minden, még a legszélsőségesebb üzemmódban is.
  • az analógokkal ellentétben fokozott termo-oxidatív stabilitással rendelkezik a természetes antioxidánsoknak köszönhetően, amelyek a szén- és lakklerakódások kialakulását csökkentő jó tisztító-szórásgátló tulajdonságokkal együtt megakadályozzák a lerakódások kialakulását, és a motor alkatrészeit a két csere közötti időszakban is tisztán tartják.
  • jó alacsony hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkezik
  • hatékonyan védi a motoralkatrészeket a korrózió minden fajtájával szemben
  • magas kéntartalmú üzemanyagokkal való üzemeltetés esetén is használható

Lásd Négyütemű motorokhoz

Lásd még →

Mások ezt vásárolták