check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Motoros kesztyűk

Gyártó

Gender

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 2226
Ujjatlan nyári bőr motoros kesztyű L - 83074
Ujjatlan, perforált bőr motoros kesztyű L
Inmotion téli motoros kesztyű L

8 490,00 Ft

Inmotion téli motoros kesztyű L

stars    (2)
Cross Enduro Inmotion XL motoros kesztyű
Shima Bullet Férfi motoros kesztyű fekete L - 5901721711358 -20%

17 580,00 Ft

21 970,00 Ft

A legalacsonyabb ár 30 nappal az árengedmény előtt: 21 970,00 Ft

Shima Bullet Férfi motoros kesztyű fekete L - 5901721711358

stars    (1)
Shima Blaze Lady motorkerékpár kesztyű rózsaszín M - 5901138307380 -30%

11 370,00 Ft

16 240,00 Ft

A legalacsonyabb ár 30 nappal az árengedmény előtt: 16 240,00 Ft

Shima Blaze Lady motorkerékpár kesztyű rózsaszín M - 5901138307380

Shima Bullet Lady motorkerékpár kesztyű Fekete M - 5901721715240 -20%

17 580,00 Ft

21 970,00 Ft

A legalacsonyabb ár 30 nappal az árengedmény előtt: 21 970,00 Ft

Shima Bullet Lady motorkerékpár kesztyű Fekete M - 5901721715240

stars    (2)
SHAD kézvédők - X0SR00

Böngészés gyártó szerint

Motoros kesztyűk a biztonságért vezetés közben és balesetek előtt

A motoros kesztyűk a motoros ruházat egyik alapvető eleme. A speciális motoros kesztyűk megvédik viselőjük ujjait és kezét a hidegtől és az esőtől motorozás közben, valamint esés vagy baleset esetén. A sérült, kopott vagy rosszul illeszkedő motoros kesztyűk gyorsan komoly kézmozgási problémákhoz vezethetnek.

Miért nagyon fontos része az öltözékednek az észrevétlen motoros kesztyű?

.

A motorozás közbeni hideg és szeles körülmények rendkívül károsak a kéz ízületeire. A kezünk gereblyézetté válik, és ez csökkenti a reakcióidejüket és fájdalmat okoz. Nem kell sok idő ahhoz, hogy a kéz teljes érzésvesztés következzen be. A motoros kesztyűk ezért hatékonyan védik a kéz ízületeit a hidegtől és a széltől. A megfelelően illeszkedő és szoros motoros kesztyű lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezze a motorozást anélkül, hogy aggódnia kellene az ujjak érzékelési problémái miatt.

A nyári és a hűvösebb időszakokra szánt motorkerékpáros kesztyűk a melegről és a kéz szellőzéséről szólnak

.

Az, hogy a motoros kesztyűk hogyan védik a kezet, még inkább megmutatkozik esőben, amikor a szél és a hideg levegő mellé víz is társul. Nemcsak a tömörségük fontos, hanem a szellőzésük is. A nyári motoros kesztyű megvédi a kezét a túlzott izzadástól, Hidegebb időszakokban a téli motoros kesztyű megfelelő kézmeleget biztosít.

A motoros kesztyűk a rovarok vagy a kövek ellen is védelmet nyújtanak

.

A motorozás során a motoros keze is ki van téve különféle ütéseknek. A megerősített férfi és női motoros kesztyűk megvédik az ujjakat az előző járművek kerekei alól kirepülő rovaroktól vagy apró kövektől. Márpedig ezek, akár egyesek is, nagy kárt tehetnek, ha nagy sebességnél a még nyári motoros kesztyűvel is védtelen kézbe csapódnak.

.

A motoros kesztyűk végül is védelmet jelentenek a baleset következményei ellen

.

Mint a test más részei, a kéz is ki van végül téve egy esés vagy ütközés hatásainak. Ez az a pont, ahol a motoros kesztyűk elsődleges védelmet jelentenek ellenük. A megerősített motoros kesztyűk nem csak az ujjakra, az ujjpercekre vagy a csuklóra gyakorolt ütés hatását csökkentik, hanem megvédik azokat a nagyobb sebességnél történő esés utáni csiszolódástól is.

Férfi és női motoros kesztyűk a legjobbak az Ön számára

.

Férfi és női motoros kesztyű az egykerekű stílusának megfelelően választható. A bőrből készült motoros kesztyű egy chopperhez más, mint az kesztyű egy enduro és cross motorhoz. Bármelyik bőr vagy műanyag motoros kesztyű optimális biztonságot és kényelmet nyújt, miközben a motoros és az egykerekű karakteréhez igazodik.

A motoros bőrkesztyűk a klasszikus egykerekűekhez illenek a legjobban

.

A bőr motorkesztyűk egyértelműen a stílusról szólnak. Fekete, vastag marhabőrből készült, sima vagy szegecselt, Motoros bőrkesztyű tökéletesen illik a chopperekre vagy cruiserekre jellemző ruházathoz és stílushoz. A ujj nélküli motoros kesztyűk alkalmasak rövid terepjárózáshoz, felvonulásokhoz vagy rallykhoz. Ha azonban hosszabb túrákat tervezel klasszikus egykerekűddel, válaszd a teljes bőr motoros kesztyűt.

Enduro és cross motoros kesztyű az egykerekű teljes irányításához terepen

.

A terepen vagy a motocross pályán való lovaglás kivételes kontrollt igényel a motorkerékpár felett. A motoros enduro cross kesztyűk ezért kissé kevésbé párnázottak és páncélozottak. Még ezek a férfi vagy női motoros kesztyűk is biztosítják a kéz biztonságát, mivel lehetővé teszik a motoros számára, hogy gyorsan reagáljon minden veszélyre. A Terrain motoros kesztyűk emellett rendkívül jól szellőzőek, hogy intenzív kézhasználat során elvezessék a hőt és az izzadságot.

City motoros kesztyű a mindennapi robogós használathoz

.

Városban nem fogunk nagyobb sebességet kifejteni, és a balesetveszély jelentős. A férfi vagy női városi motoros kesztyűnek ezért védenie kell, ugyanakkor hatékonyan kell elvezetnie a hőt. A nyári motoros kesztyűket különösen a rendkívül hatékony szellőzés jellemzi, magas fokú biztonsággal, a kényelmes rögzítéseknek köszönhetően pedig könnyen és gyakran levehetőek.

A sportmotoros kesztyűk a biztonságról szólnak

.

Stílusosan stílusosan, de a pályán mindenekelőtt a biztonság számít. És ez az, amit a sport motorkesztyűk jelentenek. A bőr és a műanyag keveréke egy egész védelmi rendszerrel, protektorokkal és csúszókkal azt jelenti, hogy még a nyári motoros kesztyűk is hatékonyan védik a kezet a nagy sebességnél bekövetkező esés következményeitől.

Bőr és műanyag motoros kesztyűk közeli és távoli túrázáshoz

.

A motoros túrakesztyűknek meg kell védeniük a kezet a nem éppen ideális körülmények között történő hosszú utazás következményeitől. Az ilyen motoros kesztyűk a tipikus biztonság mellett olyan anyagokból készülnek, amelyek kényelmet és szellőzést biztosítanak, ugyanakkor jó védelmet nyújtanak a szél és a nedvesség ellen. Itt érdemes a női vagy férfi motorkesztyűt az utazás típusához igazítani. Más lesz a túra nyári motoros kesztyű aszfaltozott utakon való motorozáshoz, és más a téli motoros kesztyű vagy a terepmotorozáshoz.

Válassza ki a legjobb motoros kesztyűt az egykerekűjéhez

.

A piac számos egykerekű motorozáshoz alkalmas motoros kesztyűt kínál. A megfelelő motorkerékpár-kesztyű optimális biztonságot, kényelmet és irányítást biztosít a motorkerékpár felett. A nyári motoros kesztyűk meleg időben is jól működnek, míg a téli motoros kesztyűk késő ősszel vagy kora tavasszal is meleget biztosítanak.

Férfi és női motoros kesztyűk sokféle változatban a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk férfi és női motoros kesztyűket talál sokféle motorkerékpárhoz. Kínálunk motoros kesztyűket nyárra és más évszakokra; bőr, textil és vegyes motoros kesztyűket off-road, sport és tiszta szabadidős motorozáshoz, valamint stílusos ujjatlan motoros kesztyűket. A kesztyűk jellemzői és specifikációi a termékre kattintva találhatók.