check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 491149

Női hosszúszárú nadrág Brubeck Active Wool fekete fekete L

- 20%

12 490,00 Ft HÉA-val együtt Normál ár  15 600,00 Ft

A csökkentés előtti utolsó 30 nap legalacsonyabb ára: 15 600,00 Ft

Méret:

Női hosszúszárú nadrág Brubeck Active Wool

Gyártó:
Gender:
Női
Anyag:
tekstylia
Méret:
L
Színes:
fekete

A merinók olyan körülmények között élnek, amelyekkel kevés állat tudna olyan jól megbirkózni, mint ők. A hőmérséklet amplitúdója -30°C és 40°C között mozog a pozitív oldalon. Nem könnyű ott élni, ahol ekkora különbségek vannak az év folyamán. Ezért a természet gyapjúval látta el őket, hogy megvédje őket ettől. Az egyes szálak nagyon vékonyak, és közöttük csatornák sorozata van, amelyek a test által felmelegített levegővel telnek meg. Ez olyan gátat hoz létre, amely nem engedi, hogy megfázzon vagy túlmelegedjen. A modern technológiának köszönhetően a Brubeck a merinó gyapjút szintetikus szálakkal kombinálja, így egy funkcionális és sokoldalú terméket kapunk minden időjárási körülményre és minden évszakra.

Mi jön létre pontosan a merinó és a szintetikus mikroszálak kombinálásával?

Ezeknek a kombinációknak köszönhetően egy kétrétegű kötött anyag jön létre, varrásmentes konstrukcióval. A funkcionális alsóneműt úgy tervezték, hogy megvédjen minket a hidegtől és elvezesse az izzadságot a kötött anyagtól. A gyapjú természetes tulajdonságainak köszönhetően a merinó leggings nem szívja magába a kellemetlen szagokat, antibakteriális és allergénmentes. Még valami? A merinónadrág nem dudorodik vagy gyűrődik, és különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a láb formájához.

Merinógyapjú nadrágjaink alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Első rétegként szolgálnak, mint egy második bőr. A hosszú túrák a hegyekben a barátokkal, vagy egy kerékpártúra a városból egy hidegebb napon többé nem jelent majd problémát. Függetlenül a kinti körülményektől, a második réteget szabadon beállíthatja, például egy mellény vagy egy könnyű kabát felvétele révén.