check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2994100

Normál Xzone bőr motoros ruházat tisztító 150ml - 5904413623021

3 690,00 Ft HÉA-val együtt

Normál Xzone bőrruházat tisztítószer

Gyártó:
Gyártói kód:
5904413623021
Kapacitás:
150 ml

Az Xzone bőrtisztító egy kiváló minőségű bőrtisztító és bőrápoló termék. Tisztító, kenő és hidratáló összetevőinek köszönhetően - elsősorban a mindennapi szennyeződéseket távolítja el, táplálja, fényesíti, rugalmassá, rugalmassá és simává teszi a bőrt, optimális pH-szinttel rendelkezik.

Az erős változatot erős szennyeződésekhez és klasszikus színekhez tervezték. A mindennapi ápoláshoz és a fluoreszkáló színekhez a Normal változat ajánlott. Minden típusú szemcsés bőrhöz alkalmas.

A bőrdzsekik és -nadrágok a motorosok szinte legklasszikusabb ruhadarabjai. Amellett, hogy jól néznek ki, a legmagasabb szintű biztonságot is nyújtják esés esetén. Ennek oka, hogy a jól karbantartott bőr sokkal nagyobb kopásállósággal rendelkezik, mint a textilruházat. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a természetes bőrből készült ruhadarabok rendszeres karbantartást és impregnálást igényelnek. Nagyon könnyen ki vannak téve a száradásnak és az oxidációnak, ami a szálak morzsolódását és a felület repedezését okozza. A ruhadarab ekkor nemcsak esztétikai tulajdonságait veszíti el, hanem védő tulajdonságait is.

A legfontosabb, hogy a napi szennyeződéseket rendszeresen eltávolítsuk, és ne hagyjuk, hogy sokáig ott maradjanak.

A bőrruhákat nem szabad túl gyakran mélytisztítani, így szezononként egyszer-kétszer teljesen elegendő, a bőr szerkezetébe való gyakoribb beavatkozás ronthatja a bőr tulajdonságait.

Ezután víz használata nélkül tisztítsa meg a teljes felületet egy puha ruhával és az erre a célra kifejlesztett professzionális tisztítószerek egyikével, például az XZone Leather Cleanerrel. Ha ügyel a mindennapi szennyeződések eltávolítására, ez a lépés elegendő lehet. Keményebb foltok esetén puha kefével tisztítsa meg az Xzone bőrruházatot, de nagyon figyeljen a ruhagyártó által használt festék minőségére. Ha minimális színnyomokat észlel a kefén, azonnal hagyja abba ezt a lépést, mert a végén foltosan elszíneződhet a kabát vagy a nadrág. Mosás után alaposan öblítse le a maradékot meleg vízzel, és hagyja a ruhadarabot szellős, napfénytől mentes helyen teljesen megszáradni.

Az utolsó lépés az impregnálószer alkalmazása, hogy a víz nehezebben tudjon behatolni a szálakba. Az ezen utasítások szerint tisztított bőrruhadarabok hosszú ideig esztétikusak, puhák és rugalmasak maradnak.

Sposób użycia
  • használat előtt rázza fel a tartályt
  • tesztelje a termék hatását egy kis rejtett területen - különös gondossággal használja színes bőrön.
  • vigye fel a bőr felületére, és körkörös mozdulatokkal dörzsölje be, a nyomást szabályozva - nedves szivaccsal vagy puha kefével tisztítsa meg.
  • a laza szennyeződéseket tiszta vízzel kimosott szivaccsal vagy ronggyal távolítsa el.