check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2736416

Renthal Traction Lock On Aramid kerékpár kormányon - G213

16 780,00 Ft HÉA-val együtt

Aramid fogantyú vontatási zárral

Gyártó:
Gyártói kód:
G213
Általános leírás
  • A Renthal Lock-On markolatok a központi magba állandóan integrált CNC alumínium zárónyakörvekkel rendelkeznek, amelyek minden időjárási körülmények között a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják a kormányon. Az integrált kialakítás kiküszöböli a markolatrész és a karimák közötti mozgást, amely az idő múlásával előfordulhat. A kormánymarkolat a kerékpár irányításának legfontosabb érintkezési pontja. Rendkívül fontos, hogy a markolat az egyéni igényekhez igazodjon. Az ebben a markolatban használt aramidgyanta-keverék a lágyság és tapadás, valamint a páratlan tartósság legjobb kombinációját biztosítja.
  • Ezt a Traction markolatmintát úgy terveztük, hogy minden körülmények között kiváló irányíthatóságot biztosítson. A Traction mintázat hozzáadott mechanikai tapadása azt jelenti, hogy az időjárástól függetlenül megőrizheti az irányítást.
  • Renthal Lock-On Traction Aramid : Gyorsabb motorozásra, nagyobb ugrásokra és hosszabb élettartamra tervezték.
  • Előrefelé néző jellemzők, ferde ujjbordák - amikor hátrahúzod a kormányt, a tapadás és a nyomaték nagy része az ujjaidra koncentrálódik. Az előrefelé néző, ferde bordák az ujjhegyek területén nagyobb tapadást biztosítanak elrugaszkodáskor, de normál vezetési körülmények között laposan fekszenek a nagyobb kényelem érdekében.
  • Hátrafelé néző ferde barázdák a tenyéren - fékezéskor vagy meredek lejtőkön a nyomaték és a tapadás nagy része a tenyérben összpontosul. A hátrafelé szögben vágott barázdák jobb tapadást biztosítanak ebben a helyzetben. Mivel a barázda a markolatba van vágva, normál vezetési körülmények között kényelmes, nagy felületet biztosít a kéz számára.
  • Következetes kialakítás - a barázdák és bordák a markolat teljes szélességében következetesek, hogy a kezed bármilyen helyzetben motorozhass. Akár középen, akár a kézfejjel a markolat vége fölött, az extra tapadás ugyanolyan hatékony.
  • Nyitott végű markolatok - extrém körülmények között történő motorozáskor elkerülhetetlenek az ütközések, amelyek a markolatok sárfoltosodását eredményezhetik. A markolatokat úgy terveztük, hogy nyitott végűek legyenek, így a sár eltávolítható a markolat végéről.
  • Eltolt markolatanyag - a kényelem érdekében a markolat anyagát a kézfej alatti részen megnöveltük, hogy jobb párnázottságot biztosítsunk. Az ujjak területe alatt vékonyabb markolatanyagot használtunk, hogy a teljes külső átmérő változatlan maradjon.
  • Aramid keverék - a Renthal Aramid markolatok az eddigi legfejlettebb keverékkel rendelkeznek. Az alapanyagban több millió véletlenszerűen elrendezett Kevlar® Aramid gyanta részecske van felfüggesztve. A markolat használatakor egyre több és több ilyen aramidgyanta kerül napvilágra, amely ellenáll a kopásnak, miközben megőrzi viszkozitását. Ez a mi végső tapadókeverékünk.