check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2744576

RFX Pro 2.0 F7 28.6mm kormányborítás fekete Mcgrath - FXHB7000799BK

37 110,00 Ft HÉA-val együtt

RFX Pro F7 Taper Bar 28,6 mm (fekete) Mcgrath / - KTM

Gyártó:
RFX
Gyártói kód:
FXHB7000799BK
Általános leírás
  • Az RFX Pro Series F7 kúpos rudakat a legmagasabb színvonalon tervezték és tesztelték.
  • Az F7 Taper Bars 7075-T6 alumíniumból készül, és az Oversize Taper Extension (OTE) kiváló szilárdságot és ütközésállóságot biztosít, míg a Engineered Flex Technology (EFT) és a Progressive Damping Control (PDC) segít a megfelelő rugalmasság biztosításában és a gép vibrációjának csökkentésében, így segít a motoros fáradtsága ellen.
  • Az OTE a túlméretezett középső rész meghosszabbítása (28,6 mm). A túlméretezett szakasz megnövelése a kormány utolsó kanyarján kívülre, jelentős szilárdságot ad a kormány leggyengébb részének, és a 4 mm-es falvastagsággal kombinálva, amely a kanyarokon kívül is egyenletes marad, az F7 Taper Bar az egyik legkönnyebb, mégis legerősebb kormány a piacon.
  • Az EFT-t úgy tervezték, hogy egy kis rugalmasságot biztosítson a kormánynak. A gondosan megválasztott 4 mm-es belső falvastagság a kormány emelkedő és kúpos területein segít csökkenteni a nagy erejű ütések hatását, miközben a motorosnak maximális első végérzetet biztosít a kanyarokban.
  • A PDC a kormánymarkolat területén nagyobb, 5 mm-es falvastagsággal jön létre, amelyet úgy számoltak ki, hogy kiegyensúlyozza és tompítsa a kormánykerék rezgésének hatásait. Ez elvileg hasonló a sportmotorokon használt kormánysúlyokhoz, de kifejezetten a modern 4 ütemű, nagy teljesítményű motocross motorok által keltett rezgésekhez tervezték és tesztelték.
  • Jellemzők:
  • - 7075-ös repülőgép-alumíniumból készült- Hőkezelt T6 a szakítószilárdság növelése érdekében- Légfúvott felület a felületi feszültség okozta repedések megelőzése és a kormány élettartamának meghosszabbítása érdekében- Az Oversize Taper Extension (OTE) segít csökkenteni az ütközési sérüléseket- A Engineered Flex Technology (EFT) segít csökkenteni a motoros fáradtságát- A Progressive Damping Control (PDC) segít csökkenteni a gép vibrációját- A markolat csúszásának megelőzése érdekében vájt markolatfelület iamp; Polírozott gázpedál terület a simább gázpedál működésért- Lézerrel bevésett igazító rács az ideális konfigurációhoz- Eloxált szín a korrózió megelőzése érdekében- Tartalmaz nagy sűrűségű habbetétet tartós PVC borítással- Többféle kanyarban kapható, hogy a legtöbb motorosnak megfeleljen.

Mások ezt vásárolták