check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2941840

Shin Yo LED nappali menetfény - 222-503

17 500,00 Ft HÉA-val együtt

Shin Yo LED nappali menetfények parkolófény funkcióval, fekete, univerzális tartóval

Gyártó:
Gyártói kód:
222-503
Általános leírás
  • SHIN YO LED nappali menetfény parkolófény funkcióval
  • A LED-es nappali menetfény tucatnyi erős LED-del és parkolófény funkcióval biztosítja, hogy a kerékpárosok jól érzékeljék a többi közlekedő számára. A matt fekete, téglalap alakú műanyag házba csomagolt nappali menetfény univerzális beépítésre készült. Ebben a nappali menetfényben a fény tompított parkolófény üzemmódban (helyzetjelző fény) tompított távolsági fényre kapcsoláskor bekapcsol, teszt E.
  • Lásson és legyen látható - adjon személyiséget motorjának!
  • Méretek:Szélesség: 150 mmMagasság: 17 mmMélység: 37,5 mmKar: Kar szélessége: 100 mmKar magassága: 15,5 mmKar mélysége: 27,5 mmMélység: 1,5 mmKötések: (-)piros = csatlakoztassa a bekapcsolt pozitívra (gyújtás 15+)fehér = csatlakoztassa a vezérlőkábelt a parkolófényhez (+)}.
  • Szállítási terjedelem: 1 darab
  • Megjegyzések: Előfeltétel, hogy a tompított fényszórók kézzel legyenek bekapcsolva (fényszórókapcsoló), különben a TFL funkció nem lehetséges, kivéve, hogy a TFL-t úgy kell csatlakoztatni, hogy a főfényszóró bekapcsolásakor kialszik (kivétel: fényszóró villogó). A hátsó helyzetjelző lámpának mindig be kell lennie kapcsolva, azaz pozitív gyújtásra kell állítani. Ha vannak további parkolófényszórók, ezeket ki kell kapcsolni, mivel a járműben legfeljebb 2 parkolófényszóró lehet.
  • Opcionálisan rendelhető:- HIGHSIDER DRL CONTROL- BOX CB1 , nappali menetfény vezérlődoboz világításkapcsoló nélküli járművekhez, 12V cikkszám: 208-108- Világításkapcsoló/kapcsoló bilinccsel a kormánykerék rögzítéséhez pl. cikkszám: 240-044.