check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 539985

Starting Line Products MTX kuplung súlykészlet - 40-87

85 340,00 Ft HÉA-val együtt

Súlykészlet MTX™ tengelykapcsolóhoz

Gyártói kód:
40-87
Általános leírás
  • Az SLP MTX™ kuplungsúlyokat kifejezetten a mai nagy nyomatékú motorok teljesítményének kihasználására tervezték. Egyedülálló nehéz sarok kialakításuk és speciális súlyprofiljuk jelentősen nagyobb kapcsolási teljesítményt biztosít, ami jobb gyorsulást és nagyobb végsebességet eredményez.
  • Az egyedi kialakítás nagyon gyors hátrameneti sebességváltást tesz lehetővé
  • A szegecsekkel (súlyonként akár 6 gramm súly hozzáadásával) állítható súlyok lehetőséget nyújtanak a finomhangolásra egy adott kombinációhoz. Ezen súlyok használata esetén javasoljuk, hogy ellenőrizze a hajtószíj oldaljátékát a helyes eredeti beállítás biztosítása érdekében.
  • A súlykészletek három darabos készletben kerülnek forgalomba, és (6) 1 grammos alumínium szegecset, (6) 2 grammos acélszegecset és (6) 3 grammos acélszegecset tartalmaznak. A szegecsek precíziós megmunkálással készülnek a meghatározott súlytűrések elérése érdekében.
  • Adjon hozzá 4 grammot a jelenleg használt súlyhoz a megfelelő SLP MTX™ súly kiválasztásához (Pl.: Ha jelenleg 64 grammos Arctic Cat súlyt használ, akkor 68 grammos MTX™ súlyt kell használnia).

OEM Polaris és 9-tornyú Arctic Cat tengelykapcsolókhoz.