check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Balaklavák és nyakvédők

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 243
Motorkerékpár balaclava - 77276

1 350,00 Ft

Motorkerékpár balaclava - 77276

stars    (80)
Turtleneck kéményes bőr 44

Böngészés gyártó szerint

A fésűk, gallérok és sálak nagyszerű kiegészítői a fejvédelemnek lovaglás közben.

A motorkerékpár-hangtompító, a nyakörv vagy a motoros sál nagyszerű módja annak, hogy megvédje a fejét és a nyakát a kellemetlen időjárás hatásaitól. Egy jól illeszkedő motoros kabát kényelmet és biztonságot nyújt, amikor hidegben, hőségben vagy erős szélben motorozik. Bár gyakran ruházati kiegészítőként kezelik, a gyakorlatban még az egyszerű sálaknak és galléroknak is minden motoros felszerelésének alaptartozékának kellene lennie.

A motorkerékpáros sálak növelik a kényelmet és a motorozás biztonságát is

.

A használt motoros sisak típusától függően a motorkerékpár-vászon lehet a hőmérséklet és a nedvesség elleni védelem fő eleme, vagy csak kiegészítheti az adott sisak tulajdonságait. A speciális anyagokból készült termoaktív motoros napellenző növeli a fej és a nyak védelmét a kihűléstől, forró napokon pedig megakadályozza a leégést és az izzadást. Mindez nem csak a motorozás kényelmét, de ami még fontosabb, a biztonságát is javítja, nem engedi, hogy a motoros teljesítménye romoljon.

A motoros dzsekik praktikusak és hasznosak nem csak a motorozáshoz

.

Még ha van is speciális párnázással ellátott motoros sisakja, egy motoros bukósisak csökkenti a sisak belsejének gyakori lecsatolásával és tisztításával járó igényt és megspórolja a bosszúságot. Előnyei egyébként nem csak egykerekű biciklizéskor alkalmazhatók. A sisakot és a fej hő- vagy nedvesség elleni védelmét számos sportágban használják, így a biciklis sál télen is hasznos lehet.

Motoros sálak és gallérok a védelemért és a változatosságért

.

A kényelemmel helyett speciális motoros sálak és gallérok is használhatók motorozáskor. A motorosok számára készült motoros biztonsági nyakörv jó megoldás a nyak és a nyak védelmére a szél vagy a vakító napsütés ellen. A szélvédő nyakörvet ráadásul nem kell minden alkalommal levenni, amikor megállsz tankolni. A komfortos vagy motoros nyakörvhöz hasonlóan a motoros sálak is működnek. A motorozás körülményeihez felkészített anyagokból készült motorkendők gyakran mintákkal is díszítettek, és így fokozzák a motoros megjelenését.

Változatos motoros sálak, gallérok és fejfedők a Gmoto.pl oldalon

.

Motorosboltunkban kapható összes termék bevált és elismert gyártóktól származik. A Gmoto.pl-nél motoros balkonsisakokat, gallérokat és sálakat talál, amelyek légáteresztő, speciálisan kiválasztott és kellemes tapintású anyagokból készültek. Számos színben és mintában kínáljuk őket, így eredeti módon egészítheti ki motoros öltözékét.