check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Akció

Termékek értékelése

2023-03-15, 21:43

LS2 FF353 RAPID SOLID integrált motoros sisakszőnyeg fekete L A sisak betölti a funkcióját. Nagyon jól megmunkált. Jó levegőellátás, nyitható és zárható szellőzőnyílásokkal rendelkezik. Könnyen felszerelhető kaputelefon a sisak belsejében lévő infrastruktúrán keresztül. Sokszor elestem már és eddig alig találtam karcolást a fekete szőnyegen. A sisak megjelenése is kielégítő a fekete és a piros kombinációja révén. A sisakhoz tartozik egy balaclava, egy védőhuzat és fényvisszaverő matricák. A termék erősen ajánlott

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-05-22, 13:01

LS2 FF353 RAPID CIRCLE MATT TITAN ORANGE L integrált motorkerékpáros sisak Hello, ajánlom jó lelkiismerettel ezt a sisakot, amely biztonságos, modern és van egy eredeti hely a pin lock, ami nagyon fontos, amikor lovaglás alacsony hőmérsékleten (nem párolog), így biztonságosan mozog, mert mindent látok, és a sisak mérete is összhangban van, ajánlom, hogy nem fogja megbánni üdvözletem.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-02-01, 11:52

LS2 FF353 RAPID SOLID integrált motoros sisak matt fekete S Nagyon szeretem a sisakot a vőlegényem és én is ugyanilyenek vagyunk, masszívan készült, egyszer leesett a földre és semmi sem tört el. Nem látszik rajta karcolás, bár aggódtam, mert matt, de kiderült, hogy az árához képest nagyon szép sisak, a belseje kellemes anyag, ami nem nyomja a fejet. Szívből ajánlom!

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-01-23, 15:21

Lazer Rafale Hexa integrált motoros sisak fekete matt sárga M A sisak nagyon jól készült, teljesen a leírásnak megfelelően. A bélés könnyen eltávolítható és mosás után tökéletesen illeszkedik. A sisak jól hangszigetelt, nagyon érdekes festése van, vonzza a figyelmet és extra kinézetű. Jó eredményeket ért el a biztonsági teszteken, ennél jobbat nehéz találni ezen az áron.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-02-03, 10:05

LS2 FF353 RAPID SOLID integrált motoros sisak fehér S Folyamatos friss levegőellátást biztosít, kiküszöbölve az égő érzést és a rossz szagokat. A lencse nem párolog és jól illeszkedik a fejhez. Kiváló minőségű anyagból készült. Nagyon ajánlom a barátomnak is ilyen van.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

Sisakok

A motoros fejének védelme alapvető fontosságú. Nemcsak a törvény írja elő kötelezően a bukósisak viselését motorozás közben, hanem természetesen a józan ész is. A kínálatunkban található összes sisak rendelkezik az előírt európai ECE R 22-05 jóváhagyással. A sisakot az Ön egyéni igényeihez és vezetési stílusához kell igazítani. A motoros világjáróknak ajánljuk az állkapcsos sisakokat, amelyeket nem kell minden alkalommal levennie a fejéről, amikor például útbaigazítást kell kérnie. Ha értékeli a gyors motorozást, akkor az integrált sisak remek választás lehet. És itt az árkategória nagyon széles: egy jó motoros sisakot már 200 zloty alatt is lehet kapni, de ha egy vezető márka csúcsminőségű sisakját szeretnénk, akkor fel kell készülnünk arra, hogy 1000 zloty fölött kell költenünk. Az enduro mániákusoknak megfelelő sisakokat kínálunk a FOX és az Ls2 márkáktól, amelyeket az élsportolók jól ismernek és értékelnek, valamint a világ legrégebbi sisakgyártójától, a Lazertől. A Gmoto-nál a HJC sisakokat is megvásárolhatja, amelyeket a kiváló minőség, a gyönyörű festés, de a nagyszerű teljesítménytulajdonságok is jellemeznek. Nálunk nem fog hiányozni a nyitott sisakok nagy és árban is változatos választéka, amelyek ideálisak robogókhoz, valamint chopper és cruiser motorokhoz. Az általunk kínált motorkerékpáros sisakokat többféle méretben találja, és biztos, hogy a sisakfestést a motoros ruházatához illesztheti. Hölgyek és gyermekek számára női és gyermek bukósisakokat kínálunk.

A motoros sisak elengedhetetlenül szükséges. A bukósisak nélküli motorozás ma már elképzelhetetlen, sőt büntetendő. Körülbelül egy évtizeddel ezelőttig csak néhány cég volt a piacon, amelyek néhány - főként nyitott vagy integrált - sisakmodellt kínáltak.

A motorkerékpáros sisakok elengedhetetlenek.

Mára a piac hatalmas fellendülésen ment keresztül, és mi - fogyasztók és motorosok - a legkülönfélébb megoldások, típusok és modellek közül választhatunk a világ több tucat gyártójától. Képesek vagyunk 300, valamint 3000 zlotyért is sisakot vásárolni. Ebben az átfogó cikkben javaslatot teszünk arra, hogy melyik sisakot válasszuk, és mire figyeljünk a kiválasztáskor. Kitérünk a motoros sisak kiválasztásával kapcsolatos egyéb fontos szempontokra is.

Mire kell figyelni a motoros sisak vásárlásakor?

.

A bukósisak kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni. Először is meg kell határoznunk, hogy milyen típusú sisak érdekel minket. A piacon találunk integrált, nyitott, moduláris, állkapocs, enduro és sok más sisakot. Az alábbiakban az egyes sisaktípusokat ismertetjük.

.

Az is fontos, hogy a sisak megfeleljen az előírt biztonsági szabványoknak és jóváhagyásoknak. Ez nem jelenthet gondot, mivel a kínálatunkban szereplő összes sisak megfelel ezeknek a követelményeknek. Egy másik szempont, amire figyelni kell, a héj típusa és az EPS-hab töltelék. A sisak héja készül: hőre lágyuló műanyagból, polietilénből és üveg-, szén- és kevlárszálakból. Az EPS-habnak elég jól kell csillapítania és elvezetnie a mozgási energiát. Általában két vagy több sűrűségből készül.

A kivehető bélés és a hatékony szellőztető rendszer egy másik szempont. A bélésnek kivehetőnek és moshatónak kell lennie. Ezenkívül érdemes figyelni arra, hogy hipoallergén-e. A szellőzőrendszerek gondoskodnak a megfelelő hőcseréről és hőszabályozásról, ami kulcsfontosságú a megfelelő kényelem fenntartásához lovaglás közben.

A szellőzőrendszer szintén kulcsfontosságú tényező.

A rögzítő rendszerek, a napellenző, a napellenző technológia vagy a sisakba szerelhető kaputelefon lehetősége további olyan jellemzők, amelyekre érdemes odafigyelni. Ezek növelik a sisak kényelmét és hozzájárulnak a sisak funkcionalitásához.

A sisak funkcionalitását is fokozzák.

Az online sisak vásárlásakor természetesen fontos, hogy a mérettáblázat szerint pontosan megmérje a fejkörfogatot, és összehasonlítsa azt a mérettáblázattal. Csak a pontos mérések biztosítják, hogy a sisakot helyesen méretezzük. Ha van rá lehetőségünk, érdemes felpróbálni a sisakot, és megnézni, hogy milyen a szabása.

Lacrimal vagy integrál motoros sisak?

.

Nem egyértelmű a választás az állkapcsos és az integrált sisak között. Az állkapcsos sisakok fejlődése miatt első pillantásra nehéz különbséget tenni köztük és az integrál sisakok között. Az általuk nyújtott biztonság szintje is nőtt.

A bütykös bukósisakok ideálisak városi motorozáshoz, munkába, iskolába vagy bevásárláshoz való ingázáshoz. A felemelhető állkapocsnak köszönhetően gyorsan felfedheti az arcát anélkül, hogy az egész sisakot le kellene vennie. Ez nagyon kényelmes, amikor beszélgetni akarsz valakivel, fizetni a benzinkúton vagy vásárolni egy üzletben. Ezenkívül az állkapocs sisakok jól működnek a városon kívüli további kirándulásokhoz is.

Az állsisakok főként a sportosabb vagy túrázósabb motorozásra szolgálnak. Jobb hangszigetelést és mindezek ellenére magasabb szintű biztonságot nyújtanak. Mivel egy darab anyagból készülnek, a leghatékonyabb védelmet nyújtják ütközések és csiszolások során.

Az integrál sisakok a legjobb választás a lovagláshoz.

Adventure vagy Enduro sisakok?

.

Az Adventure sisakok ideálisak országúti és terepjáró motorozáshoz. Ezek olyan modellek, amelyeket hosszú távú utazásra szántak könnyű és kissé nehezebb terepen egyaránt. A nagyobb sebességek aszfaltos utakon való kialakításakor is jól teljesítenek. Az ilyen típusú sisakokat elsősorban hosszú távú motoros túrákra szánják.

Az enduro és az MX sisakok nehezebb terepre tervezett kivitelek. Kialakításuk hatékony szellőzést és magas szintű ütésvédelmet biztosít. Bár ezek a legjobb sisakok terepjáró használatra, geometriájuk miatt nem alkalmasak hosszú távú túrázásra vagy nagyobb sebességgel való motorozásra.

A szintén a legjobb sisakok terepjáró használatra.

Visorral vagy fotokromatikus üveggel ellátott sisak?

.

A vizor főként a túra-, városi és országúti sisakokban található meg. A tipikusan sportos kialakítású modellekben hiába keresed. A napellenző hasznos, de jelentősen csökkenti a biztonságot. Ezért a profi motorosok elsősorban fotokróm üveget használnak.

Motoros sisak szellőzése

.

A jólét és a kényelem a sisak szellőzőrendszerétől függ. Ezt különösen akkor érezzük, ha a városi forgalomban való motorozás, a pályán való torna vagy a nehéz terepen való tolakodás közben érezzük. Érdemes ügyelni arra, hogy a sisak legalább több szellőzőnyílással, valamint a hőcserét és az izzadtság elvezetését elősegítő párnázással rendelkezzen.

Sisakzárási típusok: DD és mikrometrikus

.

A sisak rögzítése meghatározza a sisak felhelyezésének gyorsaságát és a biztonságunkat is. Jelenleg a DD rögzítők vezetnek. Ez egy speciális típusú csat, amelyet a sportlovaglásban használnak. A DD rögzítő megakadályozza, hogy a sisak magától kioldódjon vagy letörjön. Sajnos a rögzítése - legalábbis kezdetben - meglehetősen problémás.

.

A mikrometrikus rögzítők gyors és egyszerű rögzítésükről híresek, ezért a legkényelmesebbek a használatukban. Ugyanakkor nem nyújtanak olyan magas szintű biztonságot, mint a DD kötőelemek.

Pinlock a sisakban - szükség van rá?

.

A pinlock egy speciális technológia, amely megakadályozza az üveg belső részének bepárásodását. A Pinlock két rögzítőelemből áll a főüvegen, amelyhez egy speciális kisebb lencse van rögzítve, amely megakadályozza a bepárásodást.

A Pinlock egy speciális technológia, amely megakadályozza a bepárásodást.

Ha sisakja gyakran párásodik, érdemes felszerelkeznie egy Pinlockkal. A párolgást speciális vegyszerekkel vagy a sisak megfelelő szellőztetésével is meg lehet akadályozni lovaglás közben.

Ha a sisakja gyakran párolog, érdemes beszerezni egy Pinlockot.

Hely a motoros sisakon lévő kaputelefon számára

.

A kaputelefon rendkívül hasznos elem, ha hátizsákkal vagy a haverokkal csapatban indulsz messzebbre. Nagy sebességnél lehetetlen hatékonyan beszélgetni az utassal, nemhogy a motoros csoport többi tagjával. Ezért érdemes a sisakot intercommal felszerelni, ha azt szeretnénk, hogy mindig tudjunk kommunikálni.

.

Nem minden sisak szerelhető fel kaputelefonnal. A sisaknak rendelkeznie kell egy speciális hellyel, ahová könnyen felszerelhetünk akár vezetékes, akár vezeték nélküli kaputelefont. A sisak specifikációjában a gyártó jelzi, hogy lehetséges-e a kaputelefon felszerelése. A kisebb méretű kaputelefonok esetében szinte minden modellbe felszerelhetjük. A piacon találunk előre beépített kaputelefonnal ellátott sisakokat is.

.

Kihúzható bélés

.

A kihúzható bélés ma már a motoros sisakok alapfelszereltségének számít. Érdemes rendszeresen kihúzni és kiszellőztetni vagy kimosni (előtte figyelmesen olvassa el a gyártó ajánlásait). Mielőtt sisakot vásárol, győződjön meg arról, hogy a bélés kivehető. Jó ötlet hipoallergén és antibakteriális bélést választani.

Motoros bukósisakok kategóriái, melyeket üzletünkben talál

.

Kalandmotoros bukósisakok

.

Ebben a kategóriában hosszú távú expedíciókra szánt sisakokat talál - mind aszfaltra, mind könnyű terepjárásra. A kalandsisakok a leginkább túramotoros sisakmodellek.

Gyermek motoros sisakok

.

Vigyázzunk minden utas biztonságára. Ha gyermekeket viszünk iskolába, óvodába vagy kirándulásra, elengedhetetlen a gyermek fejére illeszkedő sisak vásárlása. A gyermekbukósisakok megfelelően kisebb méretben kaphatók, és a kicsik fejformájához igazodnak.

Moduláris motoros bukósisakok

.

A multifunkcionalitást és a praktikus megoldásokat értékeli? Van egy érdekes javaslatunk egy 2 az 1-ben sisakra, mivel a moduláris sisak egyesíti a nyitott sisak és az integrált sisak előnyeit. A levehető állkapocsrésznek köszönhetően a klasszikus integrált sisakot gyorsan át lehet cserélni nyitott sisakra és fordítva.

Locker motoros sisakok

.

A Lockjaw bukósisakok a kényelmes használatot magas szintű biztonsággal ötvözik. Az állkapocs felemelésének köszönhetően ezek a kialakítások rendkívül kényelmesek, amikor a városban tekerünk, ügyeket intézünk az irodában, feltankoljuk a motorkerékpárt, vagy elmegyünk a boltba zsemlét venni. Sok motoros választja őket további utakra is.

Motoros integrált bukósisakok

.

A motorkerékpáros sisakok legnépszerűbb csoportja. Egyetlen darab anyagból készülnek, a biztonságért felelős legjobb teljesítményt nyújtják. Ez a típus elsősorban sport-, pálya-, városi és túramotorozásra szolgál.

Az ilyen típusú motorkerékpáros sisakok a legnépszerűbbek.

A nyitott motorkerékpáros sisakok

.

A nyitott sisakok kizárólag városi motorozásra vonatkozó javaslatok. Kiváló kényelmet és a legjobb szellőzést kínálják. Könnyűek, és nagyméretű vagy egyáltalán nem látható napellenzővel rendelkeznek. Ezek a legkevésbé biztonságos kivitelek, de ha robogót vezetsz, vagy inkább lassan és biztonságosan közlekedsz a városban motorral, akkor a nyitott sisakok azok, amelyek iránt érdemes érdeklődnöd.

Enduro és MX motoros sisakok

.

Ebben a kategóriában a terepmotorozásra szánt sisakokat találod. Az Enduro és MX sisakok könnyű és kényelmes modellek, amelyeket könnyebb motorozásra és nehezebb terepen való áttörésre egyaránt terveztek. Az Enduro sisakok hatékony szellőzést és nagy ütésállóságot garantálnak.

Kommunikációs rendszerek

.

Itt találja a kommunikációs rendszereket - kaputelefonokat, kaputelefonokat és N-comokat. Komplett kommunikációs készleteket, multimédiás összekötőkábeleket, mobiltelefonok összekötőkábeleit, tömítéseket, mikrofonborításokat, töltőket vagy akkumulátorokat kínálunk a kaputelefonokhoz.

Kiegészítők sisakokhoz

.

Ebben a kategóriában sisakokhoz való kiegészítők széles választékát kínáljuk. Itt megtalálja a következőket: sisakvászon, sisakvászon, szélvédőmechanizmusok, pinlockok, pofák és bélések, szélvédők, rögzítőcsavarok, légbeömlők és sok más kiegészítő és alkatrész.

Motoros sisak - tegyen a biztonságra és a funkcionalitásra

.

A motoros védőruházat piacának dinamikus fejlődése lehetővé teszi, hogy olyan sisakokat vásároljunk, amelyek olyan biztonsági szintet garantálnak, amely alig egy tucat évvel ezelőtt még elérhetetlen volt. Ráadásul a sisakok rendkívül funkcionálissá és hasznossá váltak. A mindenféle rendszereknek, kiegészítőknek vagy kiegészítéseknek köszönhetően olyan sisakot választhatunk, amely a férfi és női motorosok minden igényének megfelel.

.

Ha gondot okoz Önnek a sisak kiválasztása, forduljon szakértőinkhez. Garantáljuk, hogy segítünk és tanácsot adunk.