check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Moduláris sisakok

Gyártó

Méret

Színes

Gender

Hely a kaputelefon számára

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 110

Böngészés gyártó szerint

A moduláris sisakok többfunkciós megoldást jelentenek a bizonytalanok számára

A multifunkcionalitást és a praktikus megoldásokat értékeli? Biztonságot keres a kényelem feláldozása nélkül? Van egy érdekes 2 az 1-ben sisakajánlatunk az Ön számára. A Moduláris motorkerékpáros sisak egyesíti a nyitott és az integrált sisak alapvető előnyeit. A levehető állkapocsrésznek köszönhetően a klasszikus integrált sisakból pillanatok alatt nyitott sisakot varázsolhat és fordítva. Lassú és nyugodt motorozás közben is élvezheti a nyitott sisak előnyeit. Ha viszont egy kicsit vadabbul szeretne motorozni, akkor csak annyit kell tennie, hogy a Moduláris sisakot kiegészíti egy állkapocs résszel.

Moduláris sisak.

Motorosboltunkból származó Moduláris sisakok a legjobb anyagokból készülnek a legnagyobb biztonság érdekében. Ugyanakkor nagyon kényelmes, tökéletesen szellőző sisakok klasszikus kivitelben vagy stílusos dizájnnal gazdagítva, amely minden egykerekű motorosnak tetszeni fog. A moduláris motoros sisakok széles méretválasztékban kaphatók, és ha nem találja meg a megfelelőt, könnyen visszaküldheti vagy kicserélheti a megfelelőre.

Miért érdemes moduláris motoros sisakot választani?

.

A moduláris integrált sisakok a legstabilabbak és legbiztonságosabbak közé tartoznak, de nehéz és kényelmetlenek is. Másrészt a nyitott sisakok nagy kényelmet és szellőzést kínálnak, de ez a merevség és a veszélyekkel szembeni védelem rovására megy. Mi lenne, ha egyesítenénk a két sisaktípus előnyeit, és egy 2 az 1-ben sisakot adnánk a motorosnak? Ez a gondolat vezérelte a motorkerékpár-felszerelések gyártóit, akik moduláris sisakokkal szolgálták ki a motorosokat.

A moduláris motorkerékpáros sisakok egyesítik az integrált és a nyitott sisakok előnyeit. Itt könnyen felerősíthetjük vagy eltávolíthatjuk az állkapcsot, és az integrálból nyitott sisakot varázsolhatunk, vagy fordítva, a személyes preferenciáktól, az időjárási vagy útviszonyoktól függően. A Moduláris sisak tökéletes olyan helyzetekben, amikor napi szinten a városban motorozol, hétvégén pedig messzebbre mész. Városi motorozáshoz a Modular Helmet kényelmes és könnyű nyitott sisakká válik, míg az állkapocsrész viselésével hétvégén jobb csillapítást, hőszigetelést és nagyobb biztonságot élvezhet.

Moduláris sisakok, avagy a multifunkcionalitásnak több neve is van

.

Az általunk kínált moduláris motoros sisakok a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Technopolimerek és más kemény, tartós műanyagok képezik a héjuk alapját. Könnyen találhatsz üvegszálas anyagból készült moduláris bukósisakokat is. A kettős jóváhagyásnak köszönhetően a moduláris sisakok mind nyitott, mind integrált változatban megfelelnek a biztonsági előírásoknak.

A fej védelméért a kettős sűrűségű EPS hab felel, amely hatékonyan tompítja az ütéseket és elvezeti a mozgási energiát mind a nyitott, mind a zárt változatban. Ezenkívül a moduláris sisakok fejlett technológiákkal vannak felszerelve a kényelem javítása érdekében. Egy tipikus moduláris motoros sisak tartalmaz egy színezett napellenzőt, egy UV-védelmet nyújtó szélvédőt, a kaputelefon csatlakoztatásának lehetőségét vagy a napellenző gyors felszerelését és eltávolítását.

Biztonságos és kényelmes moduláris motoros sisakok a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk moduláris sisakokat találsz elismert motorkerékpáros sisakgyártóktól. Nolan, Arioh vagy LS2 moduláris motoros sisakokat kínálunk fehér, fekete és számos színben. A termékre kattintva többet megtudhat egy adott moduláris sisakról, ha pedig bármilyen kérdése, kétsége vagy problémája van a sisakválasztással kapcsolatban, forduljon szakértőinkhez. Garantáljuk a szakszerű segítséget és tanácsadást, hogy a Gmoto.pl oldalon történő vásárlás örömöt és elégedettséget jelentsen.

.