check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 12479

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

24 490,00 Ft HÉA-val együtt

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Gyártó:
Garancia:
12
Általános leírás
  • A bukótámaszok olyan csúszkák, amelyek védik a motorburkolatot, a motort és a motorkerékpár egyéb részeit egy esés során. Speciális műszaki műanyagból készülnek, amely elnyeli az ütközési energiát és lefékezi a csúszó motorkerékpárt.
  • A RENNER bukótámaszokat CNC (számjegyvezérlésű) gépeken gyártják, ami nagyon jó felületi minőséget és pontosságot biztosít. A motorkerékpárra felszerelhető készleteket kínálunk, további rögzítések és csavarok nélkül.
  • A készlet két csúszótalpból (műanyagból), alumíniumötvözetből készült, a korrózióvédelem érdekében eloxált és pácolt tartókból, valamint rögzítőcsavarokból áll. A csúszkák fekete színűek, a tartók pedig ezüstszínűek (natúr alumínium).
  • A csavarok és a menetek szilárdságát úgy választottuk meg, hogy a menetek ne törjenek le, illetve a keret ne hajoljon meg a motorkerékpáron túlzott igénybevétel esetén, például a csúszó motorkerékpárnak a járdaszegélyen való megakadása miatt. A csavar meghajlik vagy eltörik, ha a csúszókészülékre túlzott hajlítóerő hat. Még ha a csúszótartó le is törik, alapvető szerepe akkor is teljesül, mivel a motorkerékpár aszfaltnak ütközésekor az energia nagy részét elvezeti.
  • A felszerelési útmutatót mellékeljük.
  • Gyártó: Renner
  • A Renner (korábban Zipser) termékek már elég jól ismertek ügyfeleink körében. A cég tökéletesen gyártott és könnyen összeszerelhető bukótámaszai a legsikeresebbek. A gyártás számjegyvezérelt szerszámgépeken történik, ami első ránézésre megkülönbözteti a Renner termékeket más gyártók termékeitől.
  • Minden készlethez világos összeszerelési útmutató tartozik, és esztétikus és praktikus dobozba van csomagolva.
  • Minden készlethez pótalkatrészek is kaphatók.
  • Származási ország - Lengyelország.

Csúszók, amelyek védik a motorburkolatot, a motort és a motorkerékpár egyéb részeit eséskor. Speciális műszaki műanyagból készült, amely elnyeli az ütközési energiát és lefékezi a csúszó motorkerékpárt. A CNC (számítógéppel vezérelt) gépeken történő gyártás nagyon jó felületi minőséget és pontosságot biztosít. A készleteket a motorkerékpárra történő felszerelésre készen kínáljuk, további rögzítők és csavarok nélkül.

A készlet két csúcsból (műanyag), alumíniumötvözetből készült, a korrózióvédelem érdekében eloxált és színezett rögzítőkből, valamint rögzítőcsavarokból áll. A csúcsok fekete színűek, a tartók ezüstszínűek (natúr alumínium).

A csavar és a menet erősségét úgy választottuk meg, hogy a csavarmenet ne törjön el, illetve a keret ne hajoljon meg a motorkerékpáron túlzott igénybevétel esetén, amelyet például a motorkerékpár járdaszegélyen stb. való átcsúszása okoz. A csavar meghajlik vagy eltörik, ha a csúszka túlzott hajlítóerő hatására. Még ha a csúszka el is törik, alapvető szerepe akkor is teljesül, mivel a motorkerékpár aszfaltnak ütközésekor az energia nagy részét elvezeti.

Megfelelő

Ez a termék 14 motorkerékpárhoz alkalmas.